English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Enklere, sikrere og bedre tilkobling av nye skjermer

Publisert 14.09.2021 av Favo

Skal du sette opp utstyr for visning av Infoskjermen, blir det nå lettere enn noen gang å starte visningen! 💫 Vi ruller nemlig ut en helt ny måte å koble til nye skjermer, som er enklere, sikrere og bedre enn tidligere. Her viser vi deg hva det betyr for deg i praksis. 👇

Enklere, sikrere og bedre tilkobling av nye skjermer

På plass for noen - kommer for alle!

For deg som bruker Infoskjermen Player for Chrome og Android, er den nye tilkoblingen allerede på plass, og du har kanskje sett det? Uansett: Dette blir snart tilgjengelig for alle Infoskjermen-brukere, og vi vil gjerne vise deg noen av fordelene. 🙌

Lettere å skrive inn skjermkode 📱

Med den nye tilkoblingen slipper du å skrive inn skjermkode på den fysiske skjermen - det gjøres i stedet fra din egen mobil eller pc. Skjermen viser en kode, som du skal skrive inn når du er innlogget på app.infoskjermen.no/connect - og vipps så blir skjermen tilkoblet din konto og ditt innhold! 🌪

Skjermbilde: Koble til utstyr

Sikrere kobling mellom skjerm og system 🔒

Med den nye tilkoblingen er det ingen åpen skjerm-adresse (url) som brukes til visning. Du autentiserer nå utstyret du skal bruke til visning, slik at du får full kontroll på hvem som har tilgang til innholdet ditt.

Mer fleksibelt for deg 🔁

Det blir enklere å bytte mellom hvilken skjerm fra kontoen din du viser på enheten. Skal du flytte en fysisk skjerm fra ett rom til et annet, og ønsker å vise et annet innhold, er dette en god nyhet. Med få museklikk kan du bytte hva som vises på den fysiske skjermen.

Skjermbilde: Velg skjerm som skal vises

Lurer du på noe?

Husk at vi mer gjerne svarer på spørsmålene dine rundt bruk av Infoskjermen. 😊 Det er bare å ta kontakt med oss på support!Arkiv over alle blogginnlegg
« Ferdig refleks-oppslag til deg + tips til kampanjer med Infoskjermen   ||   Infoskjermen til digitale oppslagstavler på biblioteket »