English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ferdig refleks-oppslag til deg + tips til kampanjer med Infoskjermen

Publisert 09.09.2021 av Favo
Ferdig refleks-oppslag til deg + tips til kampanjer med Infoskjermen

Høsten er her, og det er på tide å finne frem reflekser! 🍂✨ Det er også tid for å minne hverandre på å ta dem i bruk. 🤗 Har du tenkt på at Infoskjermen er super å bruke til påminnelser som dette? Vi vil gjerne vise deg hvordan du kan bruke løsningen vår til holdningsskapende arbeid i virksomheten din. Og om du også synes at det passer godt med en aktuell og vennlig reflekskampanje i disse dager, så har vi laget noe fint og gøy til deg! 🙌

Ferdig reflekskampanje

Vi har nemlig gjort klar en viktig og omsorgsfull påminnelse i tekst og bilde, som du kan dele med alle som kaster et blikk på skjermene dine! Inne på kontoen din hos oss, finner du nå et fiks ferdig "husk-refleks-oppslag" som er super-enkelt for deg å ta i bruk! 🙌😊 Bruk den ferdige teksten, eller tilpass om du ønsker det.

Lag din egen kampanje

Er du klar for å lage din egen kampanje også? Supert! 👏 Det vil variere fra virksomhet til virksomhet hva som er viktig å formidle av påminnelser og holdninger, og det kan også variere gjennom året. Er det noe spesielt dere ønsker å ha fokus på i tiden som kommer? Start med å tenke gjennom hva du gjerne vil fortelle til akkurat det publikumet du har for din(e) skjerm(er). 👀

Se etter ferdig innhold

Kanskje det finnes ferdig materiell til kampanjen din i form av nedlastbare videoer, bilder eller lignende? For eksempel har Helsedirektoratet gjennom hele korona-perioden tilbudt slikt materiell.

Tips når du vil lage innholdet selv

Dersom du vil kjøre en mer intern eller tilpasset kampanje, og det ikke finnes ferdig materiell, er dette gode tips:

Lurer du på noe?

Husk at vi mer gjerne svarer på spørsmålene dine rundt bruk av Infoskjermen. Det er bare å ta kontakt med oss på support!

Vi ønsker deg og dine en fin og trygg høst! 🍂✨Arkiv over alle blogginnlegg
« Gratis app til glosetrening 🎉   ||   Enklere, sikrere og bedre tilkobling av nye skjermer »