Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nytt utstyr? Nå anbefaler vi også utvalgte skjermer fra Sony!

Publisert 02.09.2021 av Favo
Nytt utstyr? Nå anbefaler vi også utvalgte skjermer fra Sony!

Vi tester kontinuerlig utstyr, slik at vi kan komme med gode og hensiktsmessige anbefalinger til kundene våre. Nå har vi testet utvalgte modeller fra Sony, som viser seg å fungere glimrende for bruk sammen med Infoskjermen. De seiler dermed rett inn på listen vår over anbefalt utstyr. Les mer om hvilke modeller vi anbefaler, og oppdag én av fordelene med disse skjermene! 👇

Gå for anbefalt utstyr når du kjøper nytt!

Mange nye brukere av Infoskjermen starter med utstyr de alt har, og finner gode løsninger med det. Det synes vi er helt topp! 💫 Ved innkjøp av nytt utstyr bør du likevel gå for anbefalte enheter for å få mest mulig ut av infoskjermene dine. 👌

Flere leverandører gir større valgfrihet

Å kunne vise til anbefalt utstyr fra flere leverandører har vært et viktig mål for oss i Infoskjermen, siden det bidrar til å gi deg som kunde større valgfrihet. Valgfrihet liker vi nemlig! 🙌 Derfor tester vi fortløpende, og vi er skikkelig fornøyde med at vi nå også har modeller fra Sony med på lista vår. 🥳

Hvilke kriterier legger vi til grunn?

For at vi skal anbefale en enhet, må den være en såkalt proff-skjerm, laget for digital skilting. I tillegg vektlegger vi at enheten fungerer stabilt over tid, har mulighet for tidsstyring i forhold til av/på- funksjon, og støtter trådløs wifi.

Disse skjermene fra Sony anbefaler vi 👇

Over en lengre periode har vi nå testet Sony-enheter, og blant annet ut fra kriteriene ovenfor, har vi laget en oversikt til deg over hvilke skjermer fra Sony vi anbefaler.

Fleksible flerbruksskjermer

Én av fordelene med disse skjermene fra Sony, er at de fungerer kjempefint som flerbruksskjermer, for eksempel i et møterom. Enhetene har nemlig enkel tilgang til Google Play Store for nedlasting av andre relevante apper, og de har støtte for skjermdeling, inkludert Apple Airplay. Dermed kan du utnytte enheten maksimalt:

Møterom med infoskjerm

Råd og priser ved innkjøp av utstyr

Vi selger ikke utstyr, men vi har et godt samarbeid med Assist som har levert utstyr til mange av våre kunder. Kontakt gjerne Assist for gode råd og et godt tilbud på skjermer som imøtekommer akkurat dine behov!Arkiv over alle blogginnlegg