English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Gjett hvorfor vi er så glade!? 🥳🎉

Publisert 26.08.2021 av Favo
Gjett hvorfor vi er så glade!? 🥳🎉

Det er fordi vi får ønske velkommen en ny ansatt hos oss! Jon Kristian Søndergaard Høyland er vår nye medarbeider i Danmark. 🥳 🙌 🇩🇰 Om han har peiling på skjerm? Selvsagt. 😎 Sjekk denne superhiten. 👇 😜 #headhuntingSuverent, ikke sant? 😂 😅 Neida. Joda. Vi digger det i alle fall! 👏👏👏

Det som er sikkert er at Jon Kristian har syn for smarte, digitale løsninger, og han er utrolig dyktig, allsidig og kreativ. 🙌 Han er dessuten en super-positiv type, med glimt i øyet!

– Jeg gleder meg til å starte i ny jobb og ny bransje, sier han. Fra før arbeider han i dansk skole og SFO, der han fortsetter i en noe redusert stilling, samtidig som han blir engasjert hos oss for en periode. Og 10 års erfaring fra dansk skole- og frititdsliv, er noe han vil ha glede av, også i møte med den nye jobben:

– Jeg ser og opplever utfordringer der som jeg tror Infoskjermen kan bidra til å løse. Det er noe jeg ser frem til å arbeide med, forteller han.

Oppgavene hans hos oss blir innenfor salg, marked og support, og han vil særlig ha et øye til både nye og eksisterende kunder i Danmark. Han har tro på at Infoskjermen kan gjøre hverdagen mer oversiktlig og effektiv for danske bedrifter, organisasjoner, institusjoner, og enkeltpersoner:

– Infoskjermen gir oversikt over dagen, påminnelser om hva som er det viktigste, et smil med på veien, gjenopplevelse av gode minner, og ikke minst: Den kan gjøre andre både nysgjerrige og imponert, poengterer han.

Vi signerer den, 🙌 og gleeeder oss over vår nye medarbeider på Infoskjermen-teamet! 🤗Arkiv over alle blogginnlegg
« Raspberry Pi + Infoskjermen   ||   Gratis app til glosetrening 🎉 »