English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Raspberry Pi + Infoskjermen

Publisert 05.08.2021 av Favo
Raspberry Pi + Infoskjermen

Raspberry Pi er en liten, rimelig datamaskin på størrelse med en kortstokk, og er en del av et fascinerende konsept. Den er utviklet av den veldedige organisasjonen Raspberry Pi Foundation med ønske om å gjøre databehandling og programmering lett tilgjengelig for barn og unge, men ble raskt superpopulær langt utover det.

Hvordan bruke Infoskjermen med Raspberry Pi?

Raspberry Pi er ikke i utgangspunktet det vi regner som anbefalt utstyr for å vise Infoskjermen (se anbefalt utstyr her). Men vi har hatt noen henvendelser med spørsmål rundt muligheten for å bruke Infoskjermen sammen med en Pi, og det synes vi er veldig spennende.

Se vår nye guide!

Vi har derfor laget en guide til hvordan du kan vise Infoskjermen på Raspberry Pi. Følger du denne, vil Pi'en vil skru seg på og være klar til å vise Infoskjermen når du har lagt inn skjermkoden din. 🙌

Lav ytelse på video

Løsningen fungerer stort sett godt, men vi må advare om at Raspberry Pi har lav ytelse ved bruk av video. 📽 Her finner du en liste på utstyr som er kompatibel med video.

Har du tips eller erfaringer du vil dele?

Ta gjerne kontakt hvis du bruker Infoskjermen sammen med en Pi og har tips som kan gjøre oppsettet enda enklere, eller kan tenke deg å dele noen av erfaringene dine med oss! 😊Arkiv over alle blogginnlegg
« Sommerjobb i Infoskjermen   ||   Gjett hvorfor vi er så glade!? 🥳🎉 »