English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Sommerjobb i Infoskjermen

Publisert 02.07.2021 av Favo
Sommerjobb i Infoskjermen

Karen Hompland studerer til vanlig datateknologi ved NTNU i Trondheim. Nå er hun kommet hjem til Sirdal for sommeren, og er i full gang med sommerjobb for Infoskjermen.

Fleksibel sommerjobb-avtale for hele ferien 👩‍💻☀️

Vi i Infoskjermen er veldig glade for å ha fått henne på laget i sommer. Karen skal jobbe for oss i hele ferien, men har fått en fleksibel avtale, med mulighet for å ta seg litt fri innimellom.

Glad i tur og aktivitet

Hun har ikke så mange store planer for sommeren for øvrig, men tror hun kommer til å være mye ute på tur ettermiddag og helg. ⛰
– Det går helt fint å sitte stille så lenge jeg er på jobb, men ellers liker meg aller best når jeg får være i aktivitet, smiler hun.

Passet midt i blinken 🎯

Andreas her hos oss har kjent Karen siden hun var liten.
– Da vi møttes en gang i vinter, syntes jeg det var veldig hyggelig å høre at hun hadde valgt en utdannelse innenfor data og teknologi, sier han.
– Da det kom frem at hun var interessert i programmering og ønska seg sommerjobb, så passa jo det midt i blinken, legger han til.

Takknemlig for relevant sommerjobb

Karen på sin side er både glad og takknemlig for å ha fått en sommerjobb som er relevant for den utdannelsen hun har begynt på. Her hos oss får hun nemlig bryne seg på programmering, og utfører den datatekniske siden av flere prosjekter nå i sommer.
– Nå får jeg både bruke det jeg har lært og lære mer på samme tid. Det er utrolig kjekt, sier hun.

Vi både håper og tror at dette blir gode og lærerike uker, både for oss og Karen. 🤩Arkiv over alle blogginnlegg
« – Takk, og god sommer!   ||   Raspberry Pi + Infoskjermen »