English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

– Takk, og god sommer!

Publisert 24.06.2021 av Favo
– Takk, og god sommer!

Vi spurte brukerne våre: Hva ville du sagt om du skulle anbefale Infoskjermen til en venn eller kollega? Og for en respons! TAKK, alle sammen! 🤩

Overveldende mengde og innhold

Dette var overveldende, både i mengde og innhold! 🥰 Vi har lest gjennom hver eneste tilbakemelding, og det gleder oss skikkelig å se at Infoskjermen oppleves akkurat så enkel, nyttig, stilig og gøy som vi jobber for at den skal være! 🙌

Enkel og rask oppsett. Fint design. Raskeste kundesupporten på markedet.

Tar med oss feedbacken

Vi tar all denne herlige feedbacken med oss inn i sommeren! Og så gleder vi oss til høsten – da er vi klare for å satse som aldri før! 💪 Målet vårt er hele tiden at du skal trives med Infoskjermen, og at flere skal oppdage hvor lett, effektivt og morsomt det er å dele smått og stort av informasjon med løsningen vår. 🎯

Infoskjermen funker! Lett å sette opp og lett å komme i gang. Den er så lett å bruke at alle tilsette i organisasjonen klarar det!

Takk for at dere anbefaler Infoskjermen ❤️

Og vet du - når vi spør nye kunder om hvordan de fant oss, da er det vanligste svaret at det var på bakgrunn av anbefalinger fra en venn eller kollega. Så takk her også – til deg som forteller om de gode erfaringene dine med Infoskjermen. Det er vi også veldig takknemlige for! 🙏

Vi anbefaler Infoskjermen fordi:
  • Tjenesten er rimelig, også for små bedrifter
  • Tjenesten fungerer som den skal
  • Tjenesten er brukervennlig med mange nyttige funksjoner.
  • Tjenesten har en nyttig mobilapp
  • Brukerstøtten er tilgjengelige og imøtekommende, hyggelige og hjelpsomme.
Ville gitt infoskjermen 10/10, der 10 er best. 😊

TAKK!! – og riktig GOD SOMMER fra alle oss i Infoskjermen! ☀️

Det er enkelt å bruke, og man kan sette opp mye informasjon, dele bilder og kalendere, viser vær og nyheter. Det er også morsomt å kunne dele bilder f.eks. etter sosiale sammenhenger. Alt dette kan man gjøre i et brukervennlig webgrensesnitt, uansett hvor man befinner seg.


Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen Player-app for Android   ||   Sommerjobb i Infoskjermen »