Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen Player-app for Windows

Publisert 27.05.2021 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.
Du finner oppdatert informasjon her.

Infoskjermen Player-app for Windows

Med et ønske om å gjøre det enda enklere for deg som bruker Windows for visning av Infoskjermen, har vi utviklet en egen Infoskjermen Player-app for Windows. Nå er den publisert og kan lastes ned fra Windows Store til enheten din 🥳

Fra script til app

Infoskjermen har alltid kunnet vises på Windows og det var også her alt startet. Chrome nettleser i fullskjerm var alt man trengte. Slik har det vært i over 10 år. Underveis utviklet vi vårt eget script for autostart og visning i fullskjerm, som mange fortsatt bruker i dag.

Nå vil Infoskjermen Player-appen for Windows erstatte dette. Det digger vi å fortelle deg, fordi vi vet at det med denne appen vil oppleves enda enklere for deg som bruker Windows for å vise Infoskjermen 🙌

Infoskjermen Player-appen for Windows kan lastes ned fra Windows Store

Støtte for video er forsinket, men kommer!

Teknologien vi bruker for å vise video krever bruk av Chromium, den mest brukte standarden innenfor nettlesere i dag. Windows lanserte i januar 2020 sin nye Edge nettleser bygget på Chromium, men apper i Windows Store får ikke tilgang til denne standarden før i siste del av 2021. I praksis betyr dette at enheter som benytter seg av Windows Player-app ikke får støtte for video før dette er på plass. Vi sitter imidlertid klar, og vil selvsagt oppdatere appen vår så snart Windows åpner opp for dette, noe som er annonsert skal skje i siste halvdel av 2021.

Kom i gang med Infoskjermen Player-appen

Guide for installasjon av Infoskjermen Player-app fra Windows Store finner du her. For deg som eventuelt ikke har tilgang til Windows Store, kan Infoskjermen Player-appen også sideloades. Guide for sideloading finner du her.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi er alltid klar for å hjelpe deg slik at du får mest mulig ut av å bruke Infoskjermen 😊Arkiv over alle blogginnlegg