Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Sammen i innspurten

Publisert 06.05.2021 av Favo
Sammen i innspurten

Vi nærmer oss en normal hverdag! Det gleder vi oss over! Samtidig vet vi at oppløpssida kan bli lenger enn vi liker. Vi vil derfor minne om at tilbudene vi gikk ut med i fjor på denne tida fremdeles gjelder. Vi står sammen i innspurten også!

Gratis bruk

For virksomheter, avdelinger og prosjekter som arbeider direkte med bekjempelse av koronaviruset tilbyr vi gratis lisens. Det gir tilgang til hele løsningen vår, og med det mulighet til å informere effektivt på vaksinasjonsklinikker, vaktrom, venterom og lignende.

Alle med lisens hos oss får dessuten dele skjermene sine til appen vår Infoskjermen Go uten ekstra kostnad. Med Infoskjermen Go kan du lese innhold fra Infoskjermen på mobil eller pc, - perfekt om du eller noen av de ansatte er i karantene, isolasjon eller har hjemmekontor.

Korona-info på Infoskjermen Go

Løsningen vår er nøye utprøvd og utarbeidet med tanke på at du skal spare tid på informasjonsdeling. Du trenger ikke å ha en fullstending plan i utgangspunktet, og du trenger ingen forkunnskaper! Dessuten er vi selvsagt der for deg om det skulle dukke opp spørsmål!

Lag gratis konto på nettsiden vår, og kontakt oss, så holder vi kontakten og forlenger avtalen så lenge kampen mot koronaviruset pågår.

Sett abonnementet på pause?

Er virksomheten din stengt eller har redusert omsetning på grunn av korona? Får du ikke brukt skjermene som du hadde tenkt på grunn av nedstengning? Da tilbyr vi, etter ønske fra deg, å sette abonnementet og fakturaperioden din på pause.

Fordelen med en pause i abonnementet, i forhold til eventuelt å si opp, er at du beholder kontoen din hos oss med alt du har lagret. Etterhvert som ting normaliseres igjen, er det på denne måten fort gjort for deg å komme i gang igjen.

Ta kontakt hvis dette er noe for deg, eller hvis vi på annen måte kan hjelpe deg.

Fordeler med bruk av Infoskjermen i kampen mot korona

Til slutt vil vi bare nevne noen av fordelene med å bruke Infoskjermen i kampen mot Korona:

Vil du vite mer om dette? Her viser vi deg Ni fordeler med Infoskjermen i kampen mot korona.

Nå kan det ikke være lenge igjen til vi er framme! Dette skal vi klare - sammen! 🙌

Venterom med korona-infoArkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen Player-app for Android   ||   – Takk, og god sommer! »