English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen Player-app for Android

Publisert 13.04.2021 av Favo
Infoskjermen Player-app for Android

Har du Android-baserte enheter som du vil vise Infoskjermen på? Da har vi en god nyhet til deg: Vi har nemlig lansert appen Infoskjermen Player, - også for Android-enheter 🤖

Vi har nå lansert appen Infoskjermen Player for Android - som gjør det lettere å vise innhold fra Infoskjermen på Android-enheter. Dette har vært etterspurt en stund, og vi er veldig glade for at en løsning nå er på plass 🥳 Appen er selvsagt superenkel å installere! Her viser vi deg hvordan du gjør det 👍

Mange nye brukere av Infoskjermen starter med utstyr de alt har, og finner gode løsninger med det. Det synes vi er helt topp 🙌 For den som trenger nytt utsyr, er det imidlertid noen kriterier vi vektlegger, og som må være på plass for at vi vil anbefale en enhet med Android:

Det finnes svært mange enheter som kjører Android, og det er ikke mulig for oss å ha den fulle oversikt. Vi har testet utvalgte enheter, men per i dag ikke funnet noen som fyller disse kriteriene og dermed kan settes på listen vår over anbefalt utstyr. Derfor blir vi skikkelig glade for tips fra deg dersom du kjenner til eller har gode erfaringer med utstyr som møter kravene ovenfor.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har tips om dette, og selvsagt også dersom du har spørsmål. Vi er alltid klar for å hjelpe deg slik at du får mest mulig ut av å bruke Infoskjermen 😊Arkiv over alle blogginnlegg
« Værmelding med nye muligheter ⛅️☔️☃️   ||   – Takk, og god sommer! »