English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ni fordeler med Infoskjermen i kampen mot korona

Publisert 08.10.2020 av Favo
Ni fordeler med Infoskjermen i kampen mot korona

Å holde viktig informasjon om smittevern oppdatert til enhver tid kan være en utfordring på mange måter. Heldigvis finnes mye bra informasjonsmateriell, men hvordan kan du og bedriften din gjøre dere nytte av dette på en enkel og virkningsfull måte? Og hva med alt det andre du trenger å formidle av beskjeder og nyheter? Mange bedrifter har den siste tiden erfart et enormt trykk rundt alt som skal kunngjøres. Her viser vi deg ni fordeler ved bruk av infoskjermer til informasjonsdeling.

1. Infoskjermer har god synlighet og lesbarhet

En infoskjerm er en godt synlig flate som er lesbar selv på lang avstand. Det er en stor fordel i forhold til tradisjonelt plakatmateriell. Der du i dag trenger både mange og store plakater, vil én skjerm kunne dekke hele behovet ditt. Der vil du kunne informere effektivt om både smittevern, nyheter i bedriften, beskjeder, møter og alt annet du ønsker å formidle noe om til dine ansatte og/eller til de besøkende.

2. Skjermer fanger folks oppmerksomhet

Det som skjer på en skjerm vekker deg og får deg til å følge med, enten det er snakk om mobilen på bordet foran deg eller TVen i stua. En av de tilbakemeldingene vi får fra kundene våre gang på gang handler om akkurat det: Erfaringen av at infoskjermene fanger oppmerksomheten til folk. Og dét er et supert utgangspunkt for å nå ut med et budskap! Skjermer fanger folks oppmerksomhet

3. En infoskjerm er en flate med plass til mye informasjon

På en infoskjerm er det plass til MYE informasjon, og det fine er at du kan gi denne infomasjonen i mindre doser. Alt trenger ikke stå i samme oppslag. I stedet kan du kan dele opp det du vil si, og la oppslagene rullere. Det er et faktisk et smart pedagogisk knep, som gjør informasjonen lettere både å lese og å oppfatte. Skiftende bilder på en skjerm bidrar dessuten til å holde på folks oppmerksomhet.

4. Infoskjermer gjør budskapet ditt lett tilgjengelig - også på hjemmekontoret

I disse tider er det også en fin ekstra-bonus at folk ikke trenger å gå tett på hverandre for å lese informasjonen du vil gi. Informasjon på en strategisk plassert skjerm blir lett tilgjengelig for et stort publikum. Med appen vår, Infoskjermen Go, kan de ansatte dessuten automatisk få nyheter fra infoskjermene dirkete inn på mobilen. Dermed blir det ikke nødvendig å oppsøke fellesarealene for å få med seg siste nytt i bedriften. Infoskjermen Go gjør det enkelt å holde alle i organisasjonen din oppdatert, og sørger for at informasjonen er lett tilgjengelig til og med på alle hjemmekontor. Tilgjengelig - også på hjemmekontoret

5. Spar tid med lettvint oppdatering

Det kommer stadig nytt informasjonsmateriell og nye retningslinjer fra myndigheter og fra bransjen din. Det betyr kanskje at du må ned med de gamle plakatene, og opp med nye - på mange ulike lokasjoner. Med en infoskjerm er du bare et tastetrykk unna en oppdatering av flere eller alle lokasjoner samtidig. Det kan være mye tid spart i en bedrift.

6. Du styrer informasjonsformidlingen fra hvor som helst

Med løsningen fra Infoskjermen ordner du alle oppdateringer fra en nettleser på egen PC eller mobiltelefon. Det kan skje fra ditt eget kontor –eller fra hjemmekontoret, om så skal være. Dermed slipper du å oppsøke travle og folksomme vrimlearealer, venterom eller resepsjoner for å gjøre endringer, og smitterisikoen for deg og medarbeiderene dine reduseres. Styr informasjonsformidlingen fra hvor som helst

7. Infoskjermer gir berøringsfri oppdatering av informasjon

En fin bieffekt med å slippe å ta ned og sette opp plakater er jo også at du og medarbeiderene dine slipper berøring med flater som andre kan ha vært i kontakt med. «Berøringsfri oppdatering» liker vi å kalle det, og vi vet at det er noe kundene våre setter ekstra pris på for tiden.

8. Video-innhold er effektivt

En infoskjerm gjør det mulig å dele video-innhold med publikumet ditt. Det er gull verdt når du har et viktig budskap. Levende bilder har nemlig en egen evne til å fange oppmerksomheten til folk, men også til å holde på den. Mye av informasjonsmateriellet som finnes er video-innhold. I mange bransjer er det også utviklet eget videoinnhold til forebygging av koronasmitte.

9. Det er lett å komme i gang

Med korona har mange bedrifter og organisasjoner fått ekstra mye å tenke på og forholde seg til. Derfor er det viktig for oss å formidle at det er enkelt for deg å komme i gang. Med Infoskjermen trenger du ikke å ha en fullstending plan i utgangspunktet, og du trenger ingen forkunnskaper! Løsningen vår er nøye utprøvd og utarbeidet nettopp med tanke på at du skal spare tid på informasjonsdelingen. Dessuten er vi selvsagt der for deg om det skulle dukke opp spørsmål! På hjelpesidene våre finner du nyttige og klargjørende artikler, og våre blide medarbeidere på kundesupport er alltid klar til å hjelpe. Vi brenner for at informasjonsdeling skal være både enkelt og trygt for deg! Det er lett å komme i gang

Prøv Infoskjermen gratis og uforpliktende

Har du ikke på plass de fysiske skjermene enda? Ikke la det stoppe deg fra å starte en gratis prøvekonto. Du kan starte i det små, og etterhvert som du oppdager nye bruksområder og muligheter er det enkelt å bygge ut løsningen om du skulle ønske det. Du kan faktisk komme godt i gang ved å teste løsningen vår på din egen datamaskin. Prøv Infoskjermen gratis og uforpliktende i 30 dager og få tilgang til all funksjonalitet med en gang!

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål!Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen hos tradisjonsrik og kvalitetsbevisst hjørnesteinsbedrift   ||   Velkommen på teamet, Georg og Jon Håvard! »