Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

ASUS Chromebit AUE

Publisert 23.09.2020 av Favo

Google melder om at fra november 2020 vil ikke ASUS Chromebit lenger bli oppdatert automatisk, - enhetene oppnår det Google kaller "Auto Update Expiration" (AUE).

Kan brukes, men vil ikke motta oppdateringer

Vår Google-partner bekrefter at enhetene som er i bruk vil kunne brukes videre inntil videre. Enhetene vil imidlertid ikke motta oppdateringer, noe som kan gi utfordringer på sikt. Informasjon som er gitt av Google kan du lese her.

Vi arbeider med å finne en erstatning

Chromebit, som lenge har vært et enkelt og godt alternativ for mange av våre kunder, produseres ikke lenger og er nå gått ut av salg. Vi arbeider med å finne en god erstatning for Chromebit, og håper å kunne presentere dette om kort tid.

Anbefalt utstyr

I mellomtiden anbefaler vi Chromebox for kunder som har skjerm og trenger en enhet for å vise innholdet. Det kommer fortsatt nye Chromebox-modeller som vil fungere som tidligere og som vil være støttet av oss.

utstyrssiden vår finner du til enhver tid oppdatert oversikt over utstyret vi anbefaler.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål!Arkiv over alle blogginnlegg