English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Koronaviruset: - Vil hjelpe med det vi kan!

Publisert 18.03.2020 av Favo
Koronaviruset: - Vil hjelpe med det vi kan!

I kampen mot koronaviruset vil vi gjerne hjelpe med det vi kan. Vi tilbyr Infoskjermen gratis til virksomheter, avdelinger og prosjekter som er opprettet for bekjempelse av koronaviruset, og vi oppmuntrer til å bruke Infoskjermen Go på både mobil og pc. Et viktig tips er også at Helsedirektoratet har ferdige informasjonsplakater som enkelt kan vises på infoskjermer.

Gratis til bekjempelse av koronaviruset

Virksomheter, avdelinger og prosjekter som er opprettet for bekjempelse av koronaviruset får bruke vår løsning gratis. Lag gratis konto på vår nettside, og kontakt oss, så holder vi kontakt og kan forlenge mens kampen mot koronaviruset pågår.

Tydelig informasjon på mannskapsrom, vaktrom, venterom og lignende, og ikke minst muligheten for å informere med Infoskjermen Go, håper vi kan bidra til arbeidet.

Karantene eller på hjemmekontor? Bruk Infoskjermen Go!

Med Infoskjermen Go kan du lese innhold fra Infoskjermen på mobil eller pc, - perfekt om du er i karantene, isolasjon eller har hjemmekontor.

Alle våre kunder har mulighet for å dele sine skjermer til Infoskjermen Go uten ekstra kostnad. Spør dem som styrer infoskjermene i din virksomhet om de har delt til Infoskjermen Go, og hva koden er.

For å bruke Infoskjermen Go på mobil laster du ned appen fra AppStore (iPhone) eller GooglePlay (Android). Når du starter appen første gang må du oppgi koden for skjermen. Du kan også åpne direkte i nettleser, ved å gå til https://app.infoskjermen.no/go/demo1, der du bytter ut "demo1" med koden til din skjerm.

Ferdige informasjonsplakater fra Helsedirektoratet

Helsedirektoratet tilbyr ferdig informasjon i bildefiler som du gjerne kan publisere på infoskjermene deres. De kan lett lastes ned og legges ut som bilde-oppslag.

Vil gjerne hjelpe

Har du spørsmål eller noe vi kan hjelpe med? Vi er her, og vil gjerne hjelpe deg!Arkiv over alle blogginnlegg
« Bedre informasjonsflyt i skolehverdagen med Infoskjermen   ||   Infoskjermen hos Eidesvik havfiske »