English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

3 nyheter for Infoskjermen Go

Publisert 26.09.2019 av Favo
3 nyheter for Infoskjermen Go

Infoskjermen er under stadig utvikling, og nå har mobilappen vår, Infoskjermen Go, fått enda flere funksjoner! Vi har publisert brukerstatistikk, et nytt bildeoppslag og muligheten for å dele bilder direkte fra Bilder i iOS.

Populær og mye brukt app

Vår mobilapp, Infoskjermen Go, gir kundene våre en veldig enkel måte å få ut informasjon til de som ikke befinner seg på samme sted som den fysiske infoskjermen. Mobilappen er veldig populær, og det gleder vi oss virkelig over. Faktum er at hvert femte sekund er det noen bruker som laster inn innholdet sitt i Infoskjermen Go! 🤩📱

Nyhet # 1: Brukerstatistikk for Go

En av nyhetene for mobilappen, er at man som administrator på infoskjermskontoen nå kan se brukerstatistikk. Ved å klikke på delingskoden for den aktuelle skjermen kan du se hvor mange som har skrevet inn koden i mobilappen på sin mobile enhet det siste halvåret. Du kan også se hvor mange som vært aktive i mobilappen de siste 7 og 30 dagene.

Nyhet # 2: Bilde-oppslag Auto

Vår andre nyhet er det nye bilde-oppslaget, Auto, som er en superrask måte å publisere et fint bildeoppslag på skjermen. Med Auto blir bildet automatisk skalert og tilpasset, så visningen på skjermen blir fin, uansett bildets retning. Legg til litt tekst og et bilde, så tilpasser vi størrelsen så den passer helt Auto-magisk! 😃✨

Nyhet # 3: Publiser direkte fra Bilder-appen

Vi har også laget en mulighet for å veldig enkelt kunne publisere et bilde-oppslag på infoskjermen, direkte fra Bilder på iPhone og iPad!

Sånn gjør du:

En mer detaljert instruksjon finner du på hjelpesidene våre.Arkiv over alle blogginnlegg
« Midsommarkransens grunnskole + Infoskjermen Go = sant 📚📱🤩   ||   Vis sanntidstavle på infoskjermen »