Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Endringer i lisens for Chrome OS

Publisert 21.08.2019 av Favo

Informasjon til kunder som benytter seg av en Chromebit eller Chrombox eller annet utstyr som kjører Chrome OS til avspilling av infoskjermen og kjøper lisens gjennom infoskjermen.no.

Google har informert om at Chrome Kiosk-lisensen (med enkeltapp) utgår og erstattes av Chrome Enterprise-lisens fra og med 1. oktober 2019.

Vi vil fra samme dato tilby Chrome Enterprise-lisens, noe som dessverre betyr en økning av pris, fra 250 kr. pr. år, til 500 kr. pr. år. Vi viderefakturerer uten påslag i prisen. Chrome Enterprise-lisensen gir deg de samme funksjonene som Chrome Kiosk-lisensen samt alle andre funksjoner som bare er tilgjengelige med full lisens.

Vi kan ikke annet enn å beklage denne endringen fra Google og ser at det medfører en ekstrakostnad for våre kunder som i dag benytter Chrome OS, en endring vi gjerne skulle vært foruten.

Merk at alle med aktive lisenser i dag beholder disse frem til de utløper og må fornyes.

Denne endringen fra Google kommer mindre enn et år etter at de innførte krav om lisens for bruk av kiosk-mode i Chrome OS. Det er dessverre ikke mulig å forutse hvilke endringer Google planlegger, og vi har ikke annet valg enn å følge de føringer som blir lagt for bruk av utstyr som kjører på deres programvare.

Har du spørsmål i denne sammenheng, ta gjerne kontakt med oss.Arkiv over alle blogginnlegg