English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Midsommarkransens grunnskole + Infoskjermen Go = sant 📚📱🤩

Publisert 20.08.2019 av Favo
Midsommarkransens grunnskole + Infoskjermen Go = sant 📚📱🤩

På Midsommarkransens grunnskole har de funnet en måte å raskt og enkelt informere både personale, elever og foresatte. I tillegg til de store infoskjermene på skolens vegger, bruker de mobilappen, Infoskjermen Go, for å på en lett måte få ut den informasjonen som er viktig for dem.*

Infoskjermen Go til foresatte, elever og personale 👩‍🏫


Anneli Rytterlund, Midsommarkransens grunnskole

På Midsommarkransens grunnskole utnytter de virkelig potensialet som Infoskjermen og mobilappen, Infoskjermen Go gir. Skolen formidler nemlig informasjon gjennom Infoskjermen til både skolens personale, elever og barnas foresatte.

– Vi på skolen er veldig fornøyde, og foreldrene liker også løsningen veldig godt, sier Anneli Rytterlund, IT-koordinator på Midsommarkransens grunnskole.

– Infoskjermen Go tilbyr lett tilgjengelig informasjon ettersom man ikke trenger noen innlogging, men kun koden til den aktuelle skjermen som man legger inn en gang, fortsetter Anneli.

Ulike skjermer rettet til de ulike klassene

Skolen har ulike infoskjermer til de ulike klassene, og deler enkelt en unik delingskode for hver skjerm, som både elever og foresatte kan abonnere på i mobilappen, Infoskjermen Go.

– Vi legger for det meste inn den samme informasjonen til alle, men vi legger også litt spesielt rettet informasjon på våre ulike skjermar, forteller Anneli.

Startet med å vise dagens aktiviteter på SFO 🏓🧩🎨

Det hele startet med at skolen lette etter en digital løsning for å dele informasjon om dagens aktiviteter på SFO, og de fant løsningen i mobilappen Infoskjermen Go. De eldre barna laster ned appen og får del i informasjonen som skolen deler, direkte i sine mobiltelefoner.

Pushvarsling for ekstra viktig informasjon 💬📲

Med Infoskjermen er det mulig å sende ut en pushvarsling til brukere som har den gratis Infoskjermen Go-appen på mobiltelefonene sine. Varselet informerer om at noe nytt har blitt publisert på infoskjermen og via pushvarslingen kan man åpne appen og gå direkte til den nye informasjonen.

– Vi sender pushvarsling i mobilappen for å for eksempel fortelle at vi stenger tidigere på grunn av et personalmøte, forklarer Anneli.

Vi er veldig fornøyde, og vi anbefaler ofte Infoskjermen til andre skoler. Vi har til og med vist løsningen på en workshop! Anneli Rytterlund, IT-koordinator på Midsommarkransens grunnskole

Vil du også bruke Infoskjermen Go i virksomheten deres? Nå er mobilappen inkludert i ALLE våre prisplaner! På hjelpesidene våre kan du lese om hvordan du enkelt kommer i gang med mobilappen!

*Infoskjermen heter PinToMind utenfor Norge.Arkiv over alle blogginnlegg
« Ny oppslagstype for video   ||   3 nyheter for Infoskjermen Go »