Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Oppdatert og bedre visning fra Facebook

Publisert 15.08.2019 av Favo
Oppdatert og bedre visning fra Facebook

Facebook har gjort noen endringer for hvordan innhold blir hentet og vist hos eksterne tjenester. Vi har benyttet anledningen til å pusse opp Facebook-oppslaget vårt. Det nye oppslaget er klar til bruk, vi håper du liker det!

Fortsatt er det slik at det er tekst og bilde fra offentlige sider som kan vises, men med denne oppdateringen fyller oppslaget skjermen på en langt bedre måte. Vi håper du liker det! :smiley:

Brukeren må autentisere seg

Oppdateringen fra Facebook krever nå også at brukeren må autentisere seg for å kunne hente ut innhold fra Facebook. Det betyr at en ved opprettelse av ett nytt Facebook-oppslag må man autentisere seg før oppslaget kan opprettes og publiseres. Mer om dette kan du lese på våre hjelpesider.

Hva skjer så med eksisterende Facebook oppslag?

Facebook-oppslag med gammel layout vil fortsatt bestå, og fjernes ikke fra skjermene, men ønsker du ny layout erstatter du enkelt disse med å opprette et nytt tilsvarende Facebook-oppslag.

Klar til bruk!

Det nye Facebook-oppslaget er alt tilgjengelig i menyen og er klar til bruk. Oppdater dine Facebook-oppslag nå og få fornyet oppmerksomhet til dine skjermer! :sunglasses:Arkiv over alle blogginnlegg