English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ny oppslagstype for video

Publisert 11.06.2019 av Favo
Ny oppslagstype for video

Et stort ønske fra mange av våre brukere, har vært muligheten for å kunne laste opp video direkte i infoskjermen.no, uten å måtte gå via YouTube. Etter lang tids arbeid er vi nå glade for å kunne slippe vårt nye video-oppslag ut i beta, tilgjengelig for alle våre brukere. 🎥🎉

Veien har vært lang

Video-oppslaget har vært en stor og sammensatt utfordring å løse. Opplasting, konvertering, lagring, publisering, og avspilling over tid gjør at video er en komplisert prosess og kan kreve mye av lokalt utstyr.

Vi takker våre brukere for tålmodigheten her, og gleder oss over å ha lansert beta av dette video-oppslaget! 🙌🏻👏🏼

Utstyrsavhengig 🖥

For å kunne sikre oss et best mulig resultat for denne oppslagstypen har vi vært nødt til å sette noen minimuskrav til utstyret som brukes. Skjermen det vises på må benytte seg av nettleseren Google Chrome, eller det må være en Samsung SSSP4/SSSP5/SSSP6 skjerm. En daglig omstart av enheten er også sterkt anbefalt for at videoløsningen skal fungere optimalt. Mer informasjon om dette finner du på supportsidene våre.

Tilbakemeldinger eller spørsmål?

Vi håper du vil logge inn og teste det nye video-oppslaget vårt, og at det vil være til god hjelp! Opplever du noen utfordringer underveis, er det bare å ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen Go blir inkludert for alle   ||   Midsommarkransens grunnskole + Infoskjermen Go = sant 📚📱🤩 »