English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen Go blir inkludert for alle

Publisert 22.05.2019 av Favo
Infoskjermen Go blir inkludert for alle

Vi snur! Mobilappen, Infoskjermen Go er ikke et tillegg, men en del av det som gjør infoskjermen til Infoskjermen. Derfor endrer vi, slik at alle kan bruke Infoskjermen Go - også kunder med Start og Plus.

Fram til nå har kunder med prisplanene Start og Plus måttet oppgradere for å kunne bruke Infoskjermen Go. Nå kan altså alle dele innhold på infoskjermene til sine brukere - les mer på Infoskjermen Go!

«Vend i tide, det er ingen skam å snu.»  😉

Fjellvettregel nr 8

Vi ordner hvis du har oppgradert

Har du oppgradert for å kunne bruke Infoskjermen Go? Tusen takk! Vi synes det er stas at Infoskjermen Go er blitt så godt mottatt. Ta kontakt med oss, så finner vi en god måte å ordne hvis du vil endre prisplan tilbake til Start eller Plus!Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen vil enda lenger ut i den store verden   ||   Ny oppslagstype for video »