English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen vil enda lenger ut i den store verden

Publisert 08.05.2019 av Favo
Infoskjermen vil enda lenger ut i den store verden

Norske Infoskjermen har i flere år hatt kunder i andre skandinaviske land og rundt om i Europa. Nå retter vi blikket enda lenger utover, med et spesielt øye for USA og Canada!

Åpner for hele verden

Brukere utenfor Europa har tidligere kunnet registrere prøvekonto, men har ikke kunnet aktivere kontoen. I disse dager åpner vi for at kunder over hele verden skal kunne bruke infoskjermsløsningen vår for å administrere og vise innhold på infoskjermer.

Når vi nå fjerner "regionssperren" starter også markedsføringen mot nye land. Vi er særlig interessert i markedet i Nord-Amerika, og er spent på hvordan produktet vårt vil bli mottatt der.

Infoskjermen og PinToMind er allerede i bruk i 19 land

Infoskjermen til verden www.amcharts.com/visited_countries/ Vi har allerede i dag kunder i hele 19 land. Kundene er fordelt på 18 europeiske land, pluss én i Brasil som vi har åpnet for tidligere.

Infoskjermen ble til i Norge for ni år siden, og etter fem år i det norske markedet, lanserte vi PinToMind og rettet øynene mot Europa. PinToMind er nøyaktig samme løsning som Infoskjermen, bare navnet er ulikt.

Har du tips, eller kjenner du noen?

Kjenner du noen utenfor Norge som kunne hatt bruk for en god infoskjermsløsning, eller har du tips og råd til oss? Vi er takknemlige om du vil ta kontakt med oss, eller om du vil tipse aktuelle om at de kan prøve løsningen vår gratis på PinToMind.com!Arkiv over alle blogginnlegg
« TAKK for at dere anbefaler!
Nå er dere 2000 kunder!✨
   ||   Infoskjermen Go blir inkludert for alle »