Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

TAKK for at dere anbefaler!
Nå er dere 2000 kunder!✨

Publisert 28.03.2019 av Favo
TAKK for at dere anbefaler!<br>Nå er dere 2000 kunder!✨

Der har vi nådd det! 2000 kunder! 🎊 Vi ønsker å benytte anledningen til å TAKKE kundene våre som i tillegg til å velge infoskjermsløsningen vår, så generøst anbefaler den til andre! Vi setter stor pris på dette, og vil for en periode gjøre dette på en helt bokstavelig måte! Les mer under om "Gi 500, Få 500" og muligheten for å vinne en 65" infoskjerm fra Samsung!

Takk for tilliten og samarbeidet! 🤗

Fra vi startet Infoskjermen for ca 9 år siden, har de fleste av kundene våre kommet etter å ha blitt anbefalt produktet fra noen som allerede var kunde hos oss. Vi synes dette er den absolutt beste måten å få kunder på, og ser at vi helt klart ikke hadde vært der vi er i dag, hadde det ikke vært for dere! Så, MANGE takk for tilliten, og for skikkelig godt samarbeid!

Gi 500, Få minst 500 💰

Vi ønsker å feire det å ha nådd 2000 kunder, sammen med kundene våre med en "Gi 500 - Få 500"-kampanje! Frem til 30. juni 2019, kan du gi 500 kroner i avslag på første faktura til de som du anbefaler produktet vårt til, og også motta 500 kroner i avslag selv, for hver av dem du tipser som aktiverer kontoen sin. Både gi og få, en riktig vinn-vinn situasjon! 😎

Vinn en 65" infoskjerm fra Samsung 🖥

I tillegg kan dette bli en skikkelig vinn-vinn-vinn for deg! Alle som tipser, blir nemlig med i trekningen av en 65" infoskjerm fra Samsung.

2000 kunder, med god plass til flere 🤩

I desember 2015 nådde vi 1000 kunder, og nå, drøye 3 år senere, har vi jammen meg fått 1000 til! 🎉 Samtidig som vi synes det er stas at kurven går stadig brattere oppover, gleder vi oss enda mer over de positive tilbakemeldingene vi får fra enkeltkundene våre om hvordan infoskjermsløsningen vår fungerer så bra for dem. Det motiverer til fortsatt utvikling av en god programvare og fortsatt støtte og hjelp så kundene våre får brukt denne på best mulig måte! ✨Arkiv over alle blogginnlegg