English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermer på oljerigger

Publisert 19.03.2019 av Favo

Oljeplattform Askepott Bilde-kredit: Erlend Hatteberg / Equinor

- Vi er kjempefornøyd! Enkel løsning. Fort gjort å oppdatere, og alle får det med seg, for alle ser infoskjermene! Kristian Enoksen kan sitte på kontoret i Bergen eller være på reisefot hvor som helst, og oppdatere innholdet på infoskjermene på oljeriggene Askepott og Askeladden i Nordsjøen. 😎🌊

- Det var så enkelt å komme i gang

Bjørn Thomas Westlund og Kristian Enoksen

Plasstillitsvalgt Bjørn Thomas Westlund sammen med Kristian Enoksen da han var på besøk på riggen.

Tidligere forberedte Kristian et A4-ark med oppdateringer en gang i uka. Dette sendte han på e-post til en kollega på riggen, som skrev det ut, tok bort det gamle arket og hang opp det nye. De bestemte seg for å finne en annen løsning på dette, søkte på nettet og fant infoskjermsløsningen vår der. – Det var så enkelt å komme i gang med alt, både programvaren og mobilappen, Infoskjermen Go, forteller Kristian Enoksen, leder for Modu-klubben, KCA Deutag som er tilknyttet fagforbundet Industri Energi.

Fort gjort å oppdatere ✔️

Med en gang det er noe å oppdatere, legger Kristian ut et par setninger, og så kan han tidsstyre oppslagene så de ikke blir vist etter at de ikke lenger er relevante.

Når det er så lett å bruke løsningen, kan man veldig lett oppdatere på direkten med helt ferske nyheter. Kristian Enoksen, leder for Moduklubben, IE

Pushvarsling på mobil for viktige saker

– Appen Infoskjermen Go er til veldig god hjelp. Folk er på jobb i 2 uker, og så har de fri i 4 uker, og med Go-appen kan folk få med seg viktig informasjon via sine egne mobiltelefoner også når de ikke er nærheten av infoskjermen. Når jeg publiserer en oppdatering jeg vet at alle vil være interessert i, sender jeg pushvarsling for denne, og da går folk inn og sjekker den andre informasjonen som ligger der også, forteller Kristian.

Informasjon oppdateres automatisk 💫

Oppslag som henter innhold fra Facebook og nyheter er veldig greie, ettersom de oppdateres automatisk og man ikke trenger å legge inne samme informasjon flere steder og drive med klipping og liming osv. - I sånne oppslag legger du kun inn en lenke, og så er jobben gjort!

Alle ser infoskjermen

Kristian forteller om veldig positive tilbakemeldinger fra de som jobber ute på oljeriggene.

Det er en ekstremt bra måte å fange oppmerksomheten til folk på! Alle ser infoskjermen!

– Vi er ulike fagforeninger på disse riggene, men nå får alle med seg vår informasjon siden vi har infoskjermer. Vi har til og med hatt folk som har spurt om å få "leie oppslagsplass" hos oss for å få ut informasjonen sin! 😉

Bereist infoskjerm 🖥🛫🌍

– Jeg har anbefalt infoskjermen til mange andre som jobber med oljerigger, og snakket akkurat med en som hadde reist ens ærend til Asia for å få på plass en infoskjerm på en rigg der. Etter å ha fått opp skjermen, reiste han rett hjem igjen, og så kan han sitte på kontoret og oppdatere informasjonen der nede, forteller Kristian engasjert.

Alle jeg anbefaler dette til, sier at dette må de ha! Kristian Enoksen, leder for Moduklubben, IE


Arkiv over alle blogginnlegg
« Vær flere om administrasjonen   ||   TAKK for at dere anbefaler!
Nå er dere 2000 kunder!✨
 »