English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Skjermløsning helt frivillig

Publisert 27.02.2019 av Favo
Skjermløsning helt frivillig

Mike Karlson, administrativ leder og grafisk ansvarlig i pinsemenigheten i Alingsås, Sverige, administrerer raskt og lett innholdet på kirkens informasjonsskjermer med hjelp av Infoskjermens nettbaserte infoskjermsløsning.*

- Enkelt, smidig og raskt

Mike Karlson jobber som administrativ leder i pinsemenigheten i Alingsås, og bruker vår nettbaserte programvare, Infoskjermen, for digitale infoskjermer for å formidle informasjon til forsamlingens medlemmer og besøkende til kirken. – Det er så enkelt, smidig og raskt gjort å legge ut innhold på kirkens skjermer med Infoskjermens løsning. Og det var så rett frem å komme i gang, forteller Mike entusiastisk.

Tidsstyring - en veldig nyttig funksjon

I løpet av en uke er det mange ulike aktiviteter og mennesker i mange ulike aldre som passerer informasjonsdesken og pinsemenighetens infoskjermer. For å vise rett informasjon til rett tid, og til rett målgruppe, bruker Mike funksjonen for tidsstyring av oppslag, som gjør at han lett kan planlegge og stille inn for hvilket tidspunkt han vil at et oppslag skal vises på skjermen.

- Jeg liker muligheten for å tidsstyre oppslagene, og det er så enkelt å lage et oppsett for dette, det krever ingen Einstein, man bare drar i linjene, så er man der!

Viser ulikt innhold på ulike skjermer

Ved informasjonsdesken på kirketorget vises informasjon som rettes mot denne delen av virksomheten, i kafeteriaen ruller priser på kaffe og kaker og annen relevant informasjon på skjermen. – Jeg kommer igjen tilbake til enkeltheten. Det er så enkelt å lage oppslag og deretter bestemme når og hvor de skal vises, konstaterer Mike.

God oversikt og enkel administrasjon

Mike administrerer alt skjerminnhold fra sin egen datamaskin eller mobiltelefon på infoskjermskontoen sin, der man får en god oversikt allerede fra startssiden over hvilke oppslag som vises på hvilke skjermer, og på hvilke tidspunkt de blir vist.

Kan du håndtere en datamaskin, kan du håndtere det her, sånn kjenner jeg det! Jeg anbefaler det så absolutt! - Mike, Administrativ leder

Infoskjermen støtter frivillighetsarbeid med egen prisplan

Vi i Infoskjermen gir tommel opp for frivillighetsarbeid, og har en egen prisplan nettopp for frivillige og ideelle organisasjoner.

Prisplanen heter kort och godt Frivillig, og tilbyr full funksjonalitet og vår aller beste pris til dem som allerede gir mye av seg selv. Ideelle foreninger, trossamfunn, idrettsforeninger osv. kan bruke Infoskjermens prisplan, Frivillig.

Har du spørsmål, eller har du lyst å teste Infoskjermens infoskjermsløsning? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no, så vil vi gjerne hjelpe deg!

*Infoskjermen heter PinToMind utenfor Norge.Arkiv over alle blogginnlegg
« Lavere priser for Flexi og Frivillig - og lansering av ny prisplan Large   ||   Vær flere om administrasjonen »