English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Lavere priser for Flexi og Frivillig - og lansering av ny prisplan Large

Publisert 18.02.2019 av Favo
Lavere priser for Flexi og Frivillig - og lansering av ny prisplan Large

Vi setter ned prisen på Flexi fra kr 1.650 til kr 1.400 og på Frivillig fra kr 1.390 til kr 1.300 eks mva pr skjerm / år. Fra neste faktura blir regningen automatisk lavere - uten at kundene trenger å gjøre noe.

Se våre nye priser - finn en prisplan som passer for dere

Over 200 idrettslag, korps, menigheter, klubber, lag og speidergrupper får lavere pris når vi reduserer prisen på Frivillig. :thumbsup: til dugnad, vafler og kaffe! Flexi er mest utbredt i kommuner, som dermed er de som vil spare mest på omleggingen av prisplanene.

Flexi gir best pris og funksjonalitet for store kunder

Vi tror på mindre kontoer med lokalt eierskap og engasjement, - og prioriterer nå dette i våre prisplaner! En Flexi-avtale er det beste alternativet for kommuner og større bedrifter som bør fordele skjermer og brukere på flere kontoer. Mindre kontoer kan nyte godt av gruppefordelen, og får full funksjonalitet og laveste pris allerede i fra første skjerm!

Organiseringen og strukturen blir bedre for alle ved at avdelinger og underenheter eier og administrerer sin egen konto. Og med Flexi er det enkelt å komme i gang - se mer informasjon om Flexi.

Pro erstattes av Large

Large er for dem som har 6 eller flere skjermer på én konto. Den gir tilgang til all funksjonalitet, for et fritt antall brukere. Prisen for Large starter på kr 8.400 eks mva / år for 6 skjermer, og øker med kr 1.400 pr skjerm kunden ønsker i tillegg.

Pro utgår som prisplan, men eksisterende kunder får beholde prisen for antall skjermer de har i dag. Hvis de senere oppgraderer betaler de ny pris kun på skjermer de legger til.

Mindre Pro-kontoer som sparer på å bytte til Large kan gjøre dette ved å gå inn på kontoen og bytte prisplan til Large. Vi hjelper gjerne!

Bytte prisplan? Vi kan hjelpe!

Det er mulig å bytte mellom prisplanene når som helst - se informasjon om dette på våre hjelpesider. Ta gjerne kontakt med oss, så vil vi hjelpe og gi råd!Arkiv over alle blogginnlegg
« Øk oppmerksomheten rundt infoskjermen din   ||   Skjermløsning helt frivillig »