English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Øk oppmerksomheten rundt infoskjermen din

Publisert 14.02.2019 av Favo
Øk oppmerksomheten rundt infoskjermen din

Varierer du innholdet som vises på infoskjermene dine? Tar du i bruk nye oppslagstyper og endrer skjermens utseende fra tid til annen, vil det være med å øke oppmerksomheten rundt infoskjermene dine!

Bruk ulike oppslagstyper

Inkludert i abonnementet på infoskjermen.no får du tilgang til alle oppslagstypene våre. Alt ligger helt klart, og du trenger kun å fylle dem med innhold og legge dem til på skjermen din. Bruk dem kreativt! :-)

Legg til en tidteller

Istedenfor et vanlig tekstoppslag som forteller at det er tur neste fredag, kan du lage en tidteller som teller ned hvor mange dager det er til turen. Det er gøy å følge med på tidtellere og glede seg til noe sammen. Bilder og video er med på å skape liv og røre rundt skjermen, - så om du ikke allerede har disse oppslagene på skjermen din, er det absolutt verdt å legge dem til.

Endre skjermens utseende

Endre bakgrunnsbilde etter årstid eller hva dere er opptatt av for tiden. Når skjermen ser annerledes ut, vil folk legge mer merke til den. Du kan også variere litt om du bruker hovedoppslag sammen med sidestolpe og bunnlinje hele tiden, eller om du fra tid til annen inkluderer alle oppslagene i hovedoppslaget.

Lykke til med infoskjermene dine!Arkiv over alle blogginnlegg
« Åpner for signalsplitter i enkelte tilfeller   ||   Lavere priser for Flexi og Frivillig - og lansering av ny prisplan Large »