English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Åpner for signalsplitter i enkelte tilfeller

Publisert 28.01.2019 av Favo

Vi legger nå til rette for bruk av signalsplitter i enkelte tilfeller hvor en har like skjermer tett plassert. Dette kan være greit for eksempel i resepsjoner hvor man ønsker å vise samme innhold på flere skjermer i nærheten av hverandre.

Signalsplitter

Prisplaner og telling av skjermer

Våre prisplaner sier hvor mange fysiske skjermer som kan vise innhold fra Infoskjermen samtidig. Hver enkelt fysiske skjerm skal telles, selv om de bruker samme skjermadresse som andre skjermer. eller er tilkoblet samme visning gjennom signalsplitter.

Vi mykner nå opp litt når det gjelder bruk av signalsplitter i enkelte tilfeller, og åpner for bruk av signalsplitter for inntil 3 skjermer der skjermene står maksimalt 5 meter fra hverandre.

Vi tror dette vil være nyttig for de som ønsker å oppnå en spesialeffekt ved bruk av flere skjermer, synlighet fra flere vinkler eller individuell visning.

Noen konkrete eksempler

Kun for signalsplitter, og kun for 3 skjermer med maks 5 meter avstand

For at vi skal kunne opprettholde våre priser for alle våre kunder, er antallet på 3 skjermer og 5 meter ufravikelig, og det er kun snakk om fysisk signalsplitter på skjermkabel. Dette åpner ikke for at en kan vise den samme skjermen (skjermadressen) flere steder selv om avstanden mellom skjermene er 5 meter eller mindre.

Vi håper denne endringen gir eksisterende og nye kunder enda flere muligheter for synlighet og god informasjonsflyt.

Våre nye hjelpesider er også oppdatert med informasjon rundt dette. Se signalsplitter og hvordan telle skjermer.

Trenger du en ekstra skjerm, finner du vårt forslag til utstyr her.

Har du spørsmål knyttet til dette eller andre ting rundt infoskjermen.no er det bare å ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
« Detaljert pushvarsling i Infoskjermen Go!   ||   Øk oppmerksomheten rundt infoskjermen din »