English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Detaljert pushvarsling i Infoskjermen Go!

Publisert 22.01.2019 av Favo

Pushvarslingene i mobil-appen vår, Infoskjermen Go, har akkurat blitt mye bedre! Nå får brukerne av appen mer detaljer om hva som er nytt, allerede i varselet. Deretter kan de klikke seg direkte inn til det nye innholdet i Infoskjermen Go.

Detaljert pushvarsling i Infoskjermen Go

Detaljert varsel

Forskjellen fra tidligere, er at man nå kan sende ut faktisk tekst og bilde som er i oppslaget, istedenfor å kun sende melding om at noe nytt er publisert. På denne måten vil brukerne få informasjon om hva som er oppdatert på infoskjermen allerede når de ser varselet fra Go på telefonen sin.

Gå direkte til skjerm eller til oppslag

Når man åpner varslingen, velger man mellom to muligheter: "Gå til skjerm" som tar deg til den skjermen hvor det nye oppslaget er lagt til, eller "Gå til oppslag" som tar deg direkte til det nye oppslaget.

Ikke for alle typer oppslag

Pushvarsling er kun tilgjengelig for passende oppslagstyper. Dette er for å hindre forvirring ved f.eks. kalender og Facebook oppslag, hvor man muligens kunne forvente å få varsling hver gang noe nytt er lagt til i kalender eller ved at noen legger noe nytt ut på Facebook. Mulighet for å sende pushvarsling er nå tilgjengelig i tekstoppslag, bildeoppslag (inkl. bilde-på-nett), tekst&bilde-oppslag og YouTube-oppslag.

Slutt på beta-periode

Den relativt lange beta-perioden her går nå mot slutten, og datoen er satt for 1. mars 2019 for at Infoskjermen Go går ut av beta.Arkiv over alle blogginnlegg
« Nye hjelpesider - med søkefunksjon! 🔍   ||   Åpner for signalsplitter i enkelte tilfeller »