English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nye hjelpesider - med s√łkefunksjon! ūüĒć

Publisert 19.12.2018 av Favo

Ikke bare er infoskjermsl√łsningen v√•r lett √• bruke, n√• er hjelpesidene blitt enda lettere √• finne frem p√• ogs√•, pluss at de er tilgjengelige overalt! ūüĎĆ Velg det som passer deg best, kikk gjennom kategoriene for hjelpeartikler, eller s√łk direkte p√• det du leter etter i s√łkefeltet!

Nye hjelpesider - med s√łkefunksjon!

S√łk etter det du leter etter

Tenk deg at du √łnsker √• finne ut mer om kalenderoppslaget, for eksempel. Nye hjelpesider - med s√łkefunksjon!

Eller kanskje du trenger informasjon om hvordan du starter en skjermvisning.

Nye hjelpesider - med s√łkefunksjon!

Du vil automatisk bli servert en rekke artikler som omhandler det du s√łker etter.

Ideellt for både nye kunder og de som er kjent med Infoskjermen

Hjelpesidene er supre for nye brukere som har behov for √• gj√łre seg kjent med produktet. ūüĎĆ Men ogs√• dere som har brukt infoskjermsl√łsningen v√•r en hel stund, kan ha nytte av denne oversikten over hvilke muligheter som fins og hvor lett dere kan benytte dere av dem. ‚úĆÔłŹ

Tilgjengelig overalt - til og med i app!

Nye hjelpesider - med s√łkefunksjon! Er du p√• nettsiden v√•r, har du tilgang til hjelpesidene v√•re fra et ikon nede i h√łyre hj√łrne, hvor du enten kan klikke deg inn p√• foresl√•tte artikler, eller s√łke etter informasjonen du leter etter.

Det samme gjelder n√•r du administrerer innhold direkte i app.infoskjermen.no! Har du et sp√łrsm√•l, finner du sp√łrsm√•lstegn-ikonet nede i h√łyre hj√łrnet, som gir deg tilgang til hjelpesidene v√•re! ūüėć

Oversiktlig og fordelt på ulike kategorier

Nye hjelpesider - med s√łkefunksjon! Med det samme du √•pner hjelpesidene f√•r du en oversikt over hva som fins. M√•let v√•rt har v√¶rt at det skal kreve f√¶rrest mulig klikk √• finne frem til informasjonen du er ute etter. S√łkefunksjonen er jo gull her, men g√•r du andre veien, kan du for eksempel lett finne frem til alle oppslagstypene ved √• klikke p√• kategorien Oppslag, og derfra klikke direkte inn til akkurat det oppslaget du er interessert i.Arkiv over alle blogginnlegg
« Push-varsler for Infoskjermen Go   ||   Detaljert pushvarsling i Infoskjermen Go! »