Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nye hjelpesider - med søkefunksjon! 🔍

Publisert 19.12.2018 av Favo

Ikke bare er infoskjermsløsningen vår lett å bruke, nå er hjelpesidene blitt enda lettere å finne frem på også, pluss at de er tilgjengelige overalt! 👌 Velg det som passer deg best, kikk gjennom kategoriene for hjelpeartikler, eller søk direkte på det du leter etter i søkefeltet!

Nye hjelpesider - med søkefunksjon!

Søk etter det du leter etter

Tenk deg at du ønsker å finne ut mer om kalenderoppslaget, for eksempel. Nye hjelpesider - med søkefunksjon!

Eller kanskje du trenger informasjon om hvordan du starter en skjermvisning.

Nye hjelpesider - med søkefunksjon!

Du vil automatisk bli servert en rekke artikler som omhandler det du søker etter.

Ideellt for både nye kunder og de som er kjent med Infoskjermen

Hjelpesidene er supre for nye brukere som har behov for å gjøre seg kjent med produktet. 👌 Men også dere som har brukt infoskjermsløsningen vår en hel stund, kan ha nytte av denne oversikten over hvilke muligheter som fins og hvor lett dere kan benytte dere av dem. ✌️

Tilgjengelig overalt - til og med i app!

Nye hjelpesider - med søkefunksjon! Er du på nettsiden vår, har du tilgang til hjelpesidene våre fra et ikon nede i høyre hjørne, hvor du enten kan klikke deg inn på foreslåtte artikler, eller søke etter informasjonen du leter etter.

Det samme gjelder når du administrerer innhold direkte i app.infoskjermen.no! Har du et spørsmål, finner du spørsmålstegn-ikonet nede i høyre hjørnet, som gir deg tilgang til hjelpesidene våre! 😍

Oversiktlig og fordelt på ulike kategorier

Nye hjelpesider - med søkefunksjon! Med det samme du åpner hjelpesidene får du en oversikt over hva som fins. Målet vårt har vært at det skal kreve færrest mulig klikk å finne frem til informasjonen du er ute etter. Søkefunksjonen er jo gull her, men går du andre veien, kan du for eksempel lett finne frem til alle oppslagstypene ved å klikke på kategorien Oppslag, og derfra klikke direkte inn til akkurat det oppslaget du er interessert i.Arkiv over alle blogginnlegg