English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Push-varsler for Infoskjermen Go

Publisert 28.05.2018 av Favo
Push-varsler for Infoskjermen Go

Mobil-appen "Infoskjermen Go" blir brukt av stadig flere, og nå kan man også bruke push-varsling når man legger ut noe nytt! Du bestemmer selv om du vil bruke dette når du oppretter oppslaget, og brukerne av appen kan også selv velge om de vil motta disse varslingene.

La folk vite når ny informasjon er lagt ut

Det geniale med Go er at innholdet blir tilgjengelig også for folk som ikke er akkurat der infoskjermen er, - og med push-varslinger får du nå også gitt beskjed om når de bør gå inn og få med seg ny og oppdatert informasjon!

Bestem selv om du vil sende varsling eller ikke

Når du lager oppslaget, kan du klikke av for om du vil sende push-varsling til de som har abonnert i Go på skjermen som oppslaget publiseres på. Har folk abonnert på mer enn en skjerm, vil de likevel kun få en varsling for ett oppslag.

Åpne for å motta push-varsler under innstillinger

På egen telefon kan man selv bestemme om man ønsker å åpne for å motta disse varslingene eller ikke. Les gjerne mer om alt dette på hjelpesidene våre.Arkiv over alle blogginnlegg
« Si det med emojis 👊   ||   Nye hjelpesider - med søkefunksjon! 🔍 »