Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

- Gleder oss til samarbeid med Assist

Publisert 28.02.2018 av Favo
- Gleder oss til samarbeid med Assist

Assist er vår nye allierte om du trenger hjelp med utstyr for å vise Infoskjermen. Assist gir personlig oppfølging, de har god kompetanse og erfaring, og - ikke minst - de har konkurransedyktige priser. Vi gleder oss!

Få hjelp - hvis du ønsker det

Kundene våre står fortsatt fritt til å bruke utstyr de har, eller kjøpe der de vil, men til kunder som ønsker hjelp synes vi det er stas at vi nå kan anbefale Assist.

Johannes Helgeland (venstre på bildet) er kontaktperson, og sammen med sine kolleger vil han gi hjelp til våre kunder. Som forhandler av Infoskjermen har de fått god kunnskap og erfaring med vår løsning og utstyret vi anbefaler. Assist har også veggfester og annet tilbehør som trengs for å komme i gang.Tilbyr også leasing og klargjøring

Assist tilbyr leasing av skjermer og utstyr, noe som kan gjøre det enklere å komme i gang. Med leasing får du en fast månedskostnad å forholde deg til, og får lavere startkostnader enn ved kjøp.

Nytt er også at Assist tilbyr klargjøring; enten du kjøper Samsung-skjerm eller Chromebit kan du nå bestille at Assist skal oppdatere og legge inn player, slik at alt er klart når du skrur utstyret opp på veggen.

- Vi gleder oss til samarbeid med Assist!Arkiv over alle blogginnlegg
« Si det med emojis 👊   ||   Push-varsler for Infoskjermen Go »