Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Oppdaterte vilkår for Infoskjermen

Publisert 08.02.2018 av Favo
Oppdaterte vilkår for Infoskjermen

Vekst i utlandet, og nye personvernregler som er på vei, GDPR, satte oss i gang med arbeid med nye vilkår. Nå er de nye vilkårene klare, og vi gleder oss over å kunne presentere dem.

EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), blir norsk lov i 2018. Ett av kravene i disse reglene er at det skal inngås avtale med databehandlere. Slik avtale har vi nå implementert i de nye vilkårene, du finner den her: Databehandlervilkår for personopplysninger i Innholdet du laster opp.

Vilkårene er ellers delt i tre deler, som tidligere: kortversjon, vilkår for bruk av tjenesten, personvern. Vi har gått nøye gjennom og oppdatert teksten. Blant endringene er språklige forbedringer, at vi er tydeligere på hva vi lagrer og hvor lenge vi lagrer data. Om du ønsker å sammenligne, finner du de gamle vilkårene her.

Infoskjermen heter PinToMind i utlandet. Vi har i dag kunder i 16 land, og dette gjorde at vi måtte ha ny gjennomgang av vilkårene. Vilkårene for Infoskjermen og PinToMind er like; du finner engelsk versjon av vilkårene på nettsiden til PinToMind.

De nye vilkårene tas i bruk umiddelbart for nye kunder. For eksisterende kunder legger vi inn en varslingsperiode, slik at de nye vilkårene gjelder fra 1. mars 2018. Aksept av vilkårene er en forutsetning for å bruke tjenesten videre, og vilkårene regnes derfor som godtatt om du fortsetter å bruke våre løsning.

Ta gjerne kontakt med oss på support@infoskjermen.no om du har spørsmål!Arkiv over alle blogginnlegg