English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Si det med emojis 👊

Publisert 19.01.2018 av Favo

Vi kommuniserer i økende grad med smilies i ulike varianter. 😂 😩 😇 Dette kan du nå også gjøre veldig mye av i "tekst&bilde"-oppslaget vårt på infoskjermen. 👍 Det krever så lite, og kan bety så mye! 😍 Ha en herlig dag videre, folkens!!

Kommuniserer med emojis 🎯

I våre dager, med så stor bruk av sosiale medier og lignende kommunikasjonsmiddel, har smilies og emojis av ulike slag blitt en del av språket vårt og en ganske stor del av måten vi kommuniserer på skriftlig. 🙈 😉

Tekst og bilde 👌

I "tekst&bilde"-oppslaget vårt har vi hele tiden hatt mulighet for å bruke noen emojis som en del av teksten, og nå har vi økt støtten vår for dette, og lagt til mange flere varianter av emojis som kan brukes her. 👏 Disse kan brukes både i tittelen og i selve teksten i oppslaget. Du kan velge å bruke dem direkte fra listen vår i oppslaget, fra ditt eget tastatur, eller via skriftlige koder. Vi gjør den om sånn at den kan vises på alle enheter. 🎊

Det krever så lite, og kan bety så mye 🙌

Her er mulighetene mange! Lag bursdagshilsen med ballong og bursdagskake. 🎈 🎂 Ønsk velkommen med blomster. :bouquet: Å lage sånne oppslag, kan ta ca et minutt, og de kan bety ganske mye for de som ser dem. 💫 Logg inn og lag et nå, da vel! Du kan gjøre det direkte fra telefonen, om du vil! 📱 😎Arkiv over alle blogginnlegg
« - Ene og alene positive erfaringer   ||   Push-varsler for Infoskjermen Go »