English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

- Ene og alene positive erfaringer

Publisert 05.12.2017 av Favo

Assisterende rektor Andreas Mauritzson Daun har erfaring med infoskjermer fra Observatorielundens Skole. Når han nå starter i ny jobb, tar han dette med seg. PinToMind, altså Infoskjermen i Norge, ble først laget for skoler, og på norske skoler har folk benyttet seg av denne tjenesten i mange år allerede. Nå har også flere svenske skoler begynt å bruke denne løsningen for informasjonsskjermene sine.

Laget for skoler

Assisterende rektor Andreas Mauritzson Daun Infoskjermen tilbyr et enkelt og brukervennlig kommunikasjonsverktøy for blant annet skoler. Faktum er at tjenesten ble laget nettopp for en skole, og det ble introdusert til andre skoler i Norge, og sånn fortsatte det!

Min erfaring med Infoskjermen er ene og alene positiv. Alltid hjelpsom og god support med raske og klare svar når jeg har hatt behov for hjelp. Administrasjon av informasjonsflyt på ulike skjermer er veldig enkel og grei. Assisterende rektor Andreas Mauritzson Daun

Brukt på stadig flere skoler

Nå har også skoler i Sverige begynt å legge merke til fordelene ved en tydelig og brukervennlig infoskjermsløsning. Infoskjermen kan brukes på mange ulike måter. En ide er også å la elevene være med å administrere innholdet på infoskjermene

Brukervennlig system for tydelig kommunikasjon

Andreas Mauritszon Daun, da skole-koordinator på Observatorielundens skole, var på leting etter et tydelig og brukervennlig system for å hjelpe informasjonsflyten på skolen hans, - og fant produktet vårt. Andreas sier at han virkelig liker Infoskjermens fine og profesjonelle layout, som ønsker elever, personale og besøkende velkommen, samtidig som folk oppdateres med relevant informasjon.

Infoskjermen - et selvsagt valg

Andreas fortsetter med å si at Infoskjermen får bli med ham nå når han har blitt assisterende rektor på en ny skole; - Infoskjermen er et selvsagt valg for meg også på min nye arbeidsplass. På en enkel måte, får man raskt startet med en fin og tydelig infoskjerm som ønsker folk velkommen og gir dem relevant informasjon.Arkiv over alle blogginnlegg
« Utdanner og inspirerer med Infoskjermen   ||   Si det med emojis 👊 »