English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Utdanner og inspirerer med Infoskjermen

Publisert 30.10.2017 av Favo
Utdanner og inspirerer med Infoskjermen

Aktuelle skoleemner, grubleoppgaver, sitater og merkedager kan du nå få automatisk på infoskjermene! InfoRegi tilbyr ulike pakker for å inspirere foresatte, elever og lærere i grunnskolen, og nå tilbyr de også at innholdet kan vises på infoskjermer.

- Forsterker arbeidet og fokusområder

– Innholdet forsterker vårt arbeid og våre fokusområder som for eksempel arbeid mot mobbing, forteller Øyvind Rundtom rektor ved Kjeller skole. Oppslagene er fine, gode og relevante, og de gjør skjermene mer levende, fortsetter han med støtte fra de andre på skolen.

"Innholdet er relevant og er med på å forsterke vårt arbeid og våre fokusområder som f.eks. arbeid mot mobbing." Øyvind Rundtom, rektor Kjeller skole

Infoskjermer er ypperlige hjelpemiddel til å påvirke hva folk vier oppmerksomhet og hva som snakkes om. Når man så får godt innhold levert og oppdatert jevnlig, blir dette en flott kombinasjon!

Tilpasset Infoskjermen.no

Innholdet som leveres fra InfoRegi er oppdelt i ulike produkter, der Foreldrepulsen, og Elevpulsen er de viktigste. InfoRegi tilpasser innholdet for infokjermer med ulike typer oppslag; de har bilder på nett som oppdateres ukentlig, kalender med blant annet merkedager og det nyeste nå er RSS-feed med nyheter tilpasset grunnskolen.

Mona Søbyskogen, rektor ved Marker skole, tok nylig i bruk på sine infoskjermer, og er imponert over hvor lett det var å komme i gang.

"Da er skjermene på Marker skole koblet opp mot elevpuls og grubleoppgave. Det var kjempelett! Og rektor som har skjøvet denne oppgaven foran seg såååå lenge..." Mona Søbyskogen, rektor Marker skole

Aktuelt for din skole også? Les mer på InfoRegi sin nettside!Arkiv over alle blogginnlegg
« NLM satser nytt på Infoskjermen   ||   - Ene og alene positive erfaringer »