English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

NLM satser nytt på Infoskjermen

Publisert 23.10.2017 av Favo
NLM satser nytt på Infoskjermen

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) har lenge brukt Infoskjermen - og nå girer de opp og satser enda hardere! Hovedkontoret hjelper og oppmuntrer flere til å bruke infoskjermer - det skal gi enda bedre informasjon i denne store organisasjonen med avdelinger og virksomheter over hele verden.


Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM)
  • Organisasjonen ble grunnlagt i 1891.
  • Med ca. 50 000 medlemmer er NLM Norges største misjonsorganisasjon.
  • I Norge har organisasjonen et omfattende arbeid med rundt 2 400 foreninger og forsamlinger fordelt på syv regioner.
  • NLM er i dag en av Europas største misjonsorganisasjoner med ca. 130 utsendinger i Afrika, Asia og Sør-Amerika.
  • NLM driver (alene eller sammen med andre) 25 skoler fra grunnskole- til høgskolenivå.

Hovedkontoret hjelper og oppmuntrer

- Både vi på hovedkontoret og mange andre i NLM har lenge hatt svært gode erfaringer med Infoskjermen. Nå har vi valgt å satse hardere og oppmuntre flere til å ta i bruk løsningen, forteller Grete Haukelid som er markeds- og innsamlingsleder i NLM.

Med en ny MASTER-konto tilbyr hovedkontoret å bidra med relevant og aktuell informasjon og layout på skjermer lokalt.

- Vi oppmuntrer og hjelper de som enda ikke har infoskjerm, fortsetter Grete. Sammen med Infoskjermen hjelper vi folk i gang. Dette er vinn-vinn; Infoskjermen er en veldig god kanal for informasjon lokalt, og vi på hovedkontoret får mulighet til å spre fellesinformasjon og skape felles identitet.


Fornøyde lokale brukere

- Jeg liker at vi kan legge inn lokal informasjon om aktiviteter og lignende, og at vi i tillegg automatisk får relevant informasjon fra hovedkontoret, forteller Maria Reyes. Hun administrerer skjermene både på Fjellheim bibelskole og i forsamlingen i Tromsø.

- Vi legger ofte inn informasjon om hva som skjer fremover i tidsstyrte oppslag hvor vi kan velge akkurat når og hvor lenge et oppslag skal vises. Med appen Infoskjermen Go får alle tilgang til infoskjermsinnholdet når som helst på sin egen mobil, og dette er til stor hjelp for oss, fortsetter Maria.


NLM tidlig ute - bidrar til videreutvikling

Skolene i NLM var blant de første til å ta i bruk Infoskjermen, og etter hvert har stadig flere i organisasjonen tatt i bruk løsningen. I dag finner vi Infoskjermen i bruk i hele spennet fra barnehager, grunnskoler, videregående skoler, folkehøgskoler og høgskoler - og hovedkontor, regionskontorer, forsamlinger og gjenbruksbutikker.

NLM har vært viktige ved utviklingen av Infoskjermen, og det gleder oss at ny funksjonalitet og nye muligheter brukes i organisasjonen:


Vi takker NLM for samarbeidet så langt, og ønsker lykke til videre!


Spørsmål eller interessert i infoskjerm?
Kontakt oss på support@infoskjermen.no, så hjelper vi deg gjerne!Arkiv over alle blogginnlegg
« Velkommen på teamet, Sara!   ||   Utdanner og inspirerer med Infoskjermen »