Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Endelig Instagram med hashtagger på infoskjermen

Publisert 25.09.2017 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Endelig Instagram med hashtagger på infoskjermen

Hurra!!! Nå kan vi igjen vise bilder sortert etter hashtagger i Instagram-oppslag på infoskjermen. Når du lager oppslaget velger du hvilken hashtag du vil vise bilder med, og så vil bildene oppdateres automatisk i oppslaget på infoskjermen. Dette blir bra! 🎉

Endelig! 😅

Vi har lenge vært begrenset til å bare kunne vise bilder fra egen Instagram-bruker i Instagram-oppslaget på infoskjermen. Det har vært en relativt lang prosess for å få tillatelse fra Instagram til igjen å kunne vise bilder knyttet til hashtagger, og på denne måten å kunne vise bilder fra andre brukere som ikke har privat konto. Det kjennes som en seier å ha dette på plass igjen, og vi vet at en hel del av kundene våre også har ventet på dette!

Et friskt pust som oppdateres automatisk

Dette blir enda et oppslag som oppdaterer seg selv, og er med på å sørge for jevnlig nytt innhold på skjermene. Det kan være positivt å vise litt variert innhold på infoskjermen, og bildene fra Instagram kommer ofte som et friskt pust midt blant litt mer seriøse oppslag.

Prøv det selv nå!

Gå til "Nytt oppslag" oppe til høyre når du er innlogget i app.infoskjermen.no, og velg "Instagram". Etter å ha autentisert oppslaget, velger du hvilken hashtag du ønsker å vise bilder med. Velg om du vil vise oppslaget i hovedoppslaget eller i sidestolpen, og velg hvilke skjermer det skal publiseres på. Forhåndsvis gjerne før du lagrer.
Se, - så lett er det! Legg gjerne til flere oppslag med ulike hashtagger, og have fun! 🎊Arkiv over alle blogginnlegg