English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Frivillig - full funksjonalitet og lavere pris!

Publisert 19.06.2017 av Favo
Frivillig - full funksjonalitet og lavere pris!

Vi gir full funksjonalitet og lavere pris til frivillige! Idrettslag, menigheter, korps, klubber, lag, speidergrupper og andre kan få frivillig. Det samme gjelder større organisasjoner og enheter eid av disse! Lavere pris og full funksjonalitet - inkludert Infoskjermen Go!

Lavere pris og full funksjonalitet

Vi senker prisen for frivillige til å ta i bruk infoskjermer! I tillegg får frivillige tilgang til full funksjonalitet - inkludert Infoskjermen Go. Prisen for frivillige blir nå kun kr 1.300 eks mva pr skjerm pr år.

Og utstyret trenger heller ikke bli dyrt! Bruk egen pc, mobil eller nettbrett til administrasjon, og selve infoskjermen kan gjerne være utstyr du allerede har, eller vi kan gi tips om hva du kan kjøpe!

Infoskjermen støtter vafler og kaffe

Hvem kan få Frivillig?

For å bli godkjent for å velge Frivillig må laget drive ideellt eller frivillig arbeid på ikke-fortjenestebasert og ikke-offentlig basis, for det vesentligste basert på gaver, innsamlede midler eller frivillig tidsbruk, og ikke ha et kommersielt formål. Virksomheter som er eid av en organisasjon som oppfyller kravene kan også godkjennes.

Kontakt oss oss for å bli godkjent, eller om du lurer på om du er kvalifisert!

Master for hovedkontoret

I tillegg til lokale kontoer kan f.eks. et hovedkontor opprette en gratis MASTER-konto for å administrere innhold og layout til flere kontoer samtidig! Infoskjermen støtter vafler og kaffe

Alle kontoer styrer seg selv, har lokale brukere og viser lokal informasjon. I tillegg vises den informasjonen som hovedkontorets Master-konto publiserer til dem.

Kom i gang! Gratis prøvekonto - og gratis på festivaler!

Opprett gratis prøvekonto, og kontakt oss på support@infoskjermen.no for å få åpnet for Frivillig! Og bruk gjerne gratis på festival i sommer hvis du har noe som er på trappene!

Hvis du allerede har konto kan du kontakte oss for å bytte til Frivillig!Arkiv over alle blogginnlegg
« Ta med deg infoskjermen i lomma   ||   Velkommen på teamet, Sara! »