Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Motiver til aktivitet med Strava på infoskjermen

Publisert 23.05.2017 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Motiver til aktivitet med Strava på infoskjermen

Både sykkel- og jogge-sesongen har startet, og det er klart at sunn helse er noe vi ønsker å oppmuntre! Bruk gjerne Strava-oppslaget på infoskjermen til å motivere til aktivitet!

Motiver til aktivitet

Vi vet alle at det å komme seg ut og få fysisk aktivitet og frisk luft har positive effekter på alle vis. Hvis dere viser Strava-oppslaget på infoskjermen med liste over aktiviteter folk i teamet har vært ute på, kan dette være med å motivere og minne folk på at dette vil de også ta del i.

La det bli et fellesprosjekt!

Hva med å lage en bedriftsklubb? Hvis dere har både syklister og løpere, kan det være en god ide å ha to ulike klubber, ettersom de på sykkel legger kilometerne bak seg lettere enn de til fots. Dere kan gjerne sette et felles mål om en distanse dere ønsker å nå til sammen i løpet av en viss periode, og følge med på hvordan dere nærmer dere og hvem som er med på å gjøre veien dit kortere.

Vis ulike statistikker i oppslaget

I oppslaget kan dere vise både distanse, tid og høydemeter, og dere kan selv bestemme hvilken av disse som skal få størst fokus. Les gjerne mer om Strava-oppslaget på hjelpesidene våre.Arkiv over alle blogginnlegg