Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nye Samsungskjermer med Tizen

Publisert 05.12.2016 av Favo
Nye Samsungskjermer med Tizen

Samsung er i disse dager i ferd med å rulle ut neste generasjon infoskjermer. Disse bruker operativsystemet Tizen, som gir mer kraft og bedre brukervennlighet. Vi har testet skjermene og tilpasset til vår løsning!

Tizen - egen app for Infoskjermen

Samsung er i ferd med å innføre operativsystemet Tizen, som Samsung kaller SSSP4 (Samsung Smart Signage Platform 4. generasjon) på nye skjerm-serier. TizenTizen er en Linux-variant som blant annet brukes av Samsung i telefoner, nettbrett, klokker, smart-tver - og nå også i infoskjermer.

På tidligere modeller har vi brukt URL Launcher til å vise skjermadressen direkte, det er nå endret. Nå brukes URL Launcher til å installere en egen Tizen-app for Infoskjermen. Her kan du lese mer om hvordan du kan installere vår løsning på Samsungs skjermer med Tizen SSSP4.

PMF- og PHF-serie og ny set-back-box

Samsung lanserer både en PMF-serie og en PHF-serie. Begge skjerm-seriene har støtte for drift 24/7, - hovedforskjellen er at PMF-serien har 500 nits lysstyrke, mens PHF-serien har lysstyrke på hele 700 nits. En forskjell er også at PMF-serien vil komme i 32, 43, 49 og 55 tommer, mens PHF-serien vil komme kun i 43, 49 og 55 tommer.

Skjermene ligner mye på tidligere modeller, men er litt tynnere og litt smekrere enn forgjengerne - og så har de en mattere skjermoverflate for å redusere lysreflekser. Sammenlignet med tidligere Samsungskjermer med innebygget player har de nye skjermene mer kraft. Fortsatt er det begrensninger for visning av video, men det fungerer bedre enn tidligere.

I tillegg lanserer Samsung en Tizen set-back-box (SBB), en tilpasset liten datamaskin som kan festes bak på skjermer som trenger oppgradering eller ikke har innebygget player. Tidligere har set-back-boxene brukt Windows, og flere av våre kunder har Windows XP-bokser som er klare for utskifting. Vi gleder oss til å teste den nye Tizen set-back-box, og håper disse kan bli en god løsning for kunder som har XP-bokser i dag!

Bedre pris til våre kunder

Samsung og Assist tilbyr lavere priser til våre kunder. Her finner du priser og informasjon om hvordan du kan bestille hos Assist. I prislisten finner du oversikt over priser for flere modellserier, både den nyeste og tidligere modeller.Arkiv over alle blogginnlegg