Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Gi skjermen nytt liv med Asus Chromebit

Publisert 23.11.2016 av Favo
Gi skjermen nytt liv med Asus Chromebit

Har du en skjerm, men mangler pc? Eller har du en skjerm som bruker Windows XP? Asus Chromebit er en liten pc som kan gi nytt liv til gamle skjermer. Vi har laget vår egen player-app til Chromebit!

Nytt liv til gamle skjermer

Har du en gammel skjerm eller tv som ikke brukes? Du kan bruke den til infoskjerm! Eller har du en gammel infoskjerm som trenger fornyelse? Chromebit er en rimelig og enkel løsning for å blåse nytt liv i gamle skjermer! Det er både økonomisk og miljøvennlig!

Chrome OS

Vi har vært innom ulike typer stick-pc tidligere, dette er den første med Chrome OS. Litt uvant i starten, men dette er en pc som er laget for å vise nettsider - noe som passer oss utmerket! Her er ingen viftelyd, Windows-oppdateringer eller bundlet software - det gir en god følelse!

Chromebit oppleves kraftigere og mer tilpasset visning av infoskjermer enn andre stick-pcer, men også denne sliter med videoer eller hvis den belastes med mange bilder. Et annet minus er at den ikke kan fjernstyres med f.eks. TeamViewer - hvis du avhengig av dette kan Asus PC Stick QM1 være et alterantiv.

Infoskjermen-app

For å få Chromebiten til å starte automatisk med infoskjerm-visning i fullskjerm har vi laget Infoskjermen player-app for Chrome OS. Appen installeres som en kioskapp som starter automatisk når Chromebiten startes, og du velger hvilken skjerm som skal vises ved å skrive inn skjermkoden når du installerer.

Du kan lese mer om player-appen på Chrome nettmarked, og du finner mer informasjon om playeren og hvordan du bestiller og installerer Chromebit på våre hjelpesider.

 

 

Bytt ut Windows XP

Microsoft avviklet kundestøtten for Windows XP i 2014, og fra april 2016 avsluttet også Google oppdateringer av Chrome på disse. Det er fortsatt mulig å bruke dem, men de kan være en sikkerhetsrisiko og du vil få opp advarsler som kan forstyrre infoskjerm-visningen.

Hvis du har infoskjerm med Windows XP er Chromebit en god oppgradering! For tusenlappen og en liten installasjonsjobb kan du fortsette å bruke den gamle skjermen videre!

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg