Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Sees på SETT i Lillestrøm!

Publisert 17.11.2016 av Favo
Sees på SETT i Lillestrøm!

28.-29. november er vi på SETT i Lillestrøm. Vi gleder oss over at denne messen nå har kommet til Norge, og synes det er stas at de bruker infoskjermsløsningen vår på messeskjermene sine. Vi ser frem til å treffe både eksisterende og nye kunder, så kom innom oss på Stand B:21! 😃

SETT i Norge

Vi har flere ganger vært på SETT i Sverige, og vi gleder oss over at "Scandinavian Educational Technology Transformation" nå også har kommet til Norge.

Arrangørene bruker infoskjermen.no

SETT har i flere år brukt infoskjermsløsningen vår for å enkelt og greit få ut informasjon til messedeltakerne i Sverige. Vi ble glade da vi hørte at de velger å bruke løsningen vår også på messeskjermene sine på SETT i Norge.

Treffe kundene våre

Vi synes det er hyggelig å slå av en prat med kundene våre, og håper det vil bli mange av dem nå på SETT i Lillestrøm. Det er interessant for oss å få tilbakemeldinger på hva de liker ved løsningen vår, og hva de skulle ønske ble forbedret.

Møte nye potensielle kunder

Dette er absolutt en mulighet til å fortelle flere om hvordan infoskjermsløsningen vår kan være til hjelp for dem. Vi liker å vise dem på stedet akkurat hvor lett det er å administrere innhold på infoskjermene via infoskjermen.no. Så hvis du har behov for en enkel måte å holde alle informert på, håper vi du vil ta turen innom oss på Stand B:21!Arkiv over alle blogginnlegg