Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Vis dine bilder fra Instagram - igjen

Publisert 30.09.2016 av Favo
Vis dine bilder fra Instagram - igjen

Instagram er tilbake på infoskjermene! Vi har publisert mulighet for å lage oppslag hvor man viser egne bilder fra Instagram.

Vis egne bilder

Du kan vise bilder fra din egen Instagram-bruker på infoskjermen din. Hvis du har flere instagram-kontoer kan du logge inn med flere, og vise i flere oppslag. Bildene vil bli oppdatert automatisk på infoskjermen, når du har lagt dem ut på Instagram.

Fokus på nyeste bilde

Den nye visningen fokuserer på det siste bildet som er lagt ut, og viser thumbnails av eldre bilder. Håper dere vil like det!

Jobber videre

Instagram-oppslag har i en periode vært på "pause" hos oss på grunn av strengere regler hos Instagram. Reglene er særlig strenge for å vise andre bilder enn de brukeren selv har lagt ut. Så langt har vi ikke fått godkjenning for å kunne vise 'public images' på infoskjermer, f.eks. søk på hashtagger, men har ikke gitt opp enda. Dette er noe vi jobber videre med!Arkiv over alle blogginnlegg