English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Tekst & bilde vårt nye standardoppslag

Publisert 18.08.2016 av Favo
Tekst & bilde vårt nye standardoppslag

Aldri har det vært enklere å legge ut et bilde med noen ord til! Tekst & bilde er vår nye standardoppslag! Legg ut et hyggelig bilde, velg at det skal vise bare i dag, og BOOOOM! Du trenger ikke tenke mer på det, og kan fortsette dagen i godt driv!

Aldri vært enklere

Dra bildet inn i nettleseren, skriv beskjeden din, velg når og hvor det skal vises - og det var det. Eller du kan bruke menyen for å legge til et nytt "tekst & bilde"-oppslag.

Bruk gjerne emojis, juster utheving, tekststørrelser, legg til tabeller og punktlister osv. Vi har også lagt til mulighet for at du enkelt kan legge til kreditering av foto på selve bildet.

Du kan lese mer om de "tekniske" mulighetene på hjelpesidene våre


Lim inn fra utklippstavla

Skjermbilder, eller bilder du klikker "kopier" på på nett kan du enkelt lime inn. Trykk på bildefeltet, og trykk CTRL + v ( + v hvis du har Mac), og bildet limes inn i oppslaget. Fra en del programmer kan du på samme måte lime inn flere elementer, f.eks. et område i Excel, og vise som et bilde i oppslaget.

Etterspurt av mange - nå er det på plass

Den nye oppslagstypen har vært etterspurt av mange. "Går det an å ha bilde i tekstoppslag?", har vært et vanlig spørsmål når vi har spurt om erfaringer med Infoskjermen.no. Takk for tips og idéer - det er spesielt kjekt å presentere noe nytt når vi vet det er noen som trenger det!Arkiv over alle blogginnlegg
« Prioritet for ekstra oppmerksomhet   ||   Velkommen, Kristoffer! »