Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Instagram-pause

Publisert 03.06.2016 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.
Du finner oppdatert informasjon her.

Instagram-pause

Nye retningslinjer fra Instagram gjør at vi har måttet sette oppdateringen av bilder fra tjenesten på pause. Det er ikke mulig å legge til nye oppslag, og gamle oppslag vil bare vise bilder som ble publisert før 31. mai 2016.

Strengere retningslinjer - vi leter etter muligheter

Instagram har innført strengere retningslinjer for hvordan bilder fra tjenesten kan brukes. Grunnregelen er at bilder eies av den som legger bildet ut, og at man må ha eksplisitt tillatelse fra brukeren for å vise det.

Visse unntak finnes for bilder som er publisert fra åpne brukere, og vi leter etter muligheter for å kunne vise disse. Hvordan og hvor raskt vi eventuelt klarer dette, vet vi dessverre ikke.

Sjekk hvilke det gjelder hos deg

Gamle oppslag med Instagram-bilder ruller videre, men blir ikke oppdatert.

Hvis du ønsker å se hvilke oppslag det gjelder hos deg, og eventuelt avpublisere oppslagene, kan du trykke her for å få liste over Instagram-oppslag på din konto.

Kan vi hjelpe deg?

Vi beklager at vi ikke kan vise Instagram som tidligere! Dette er viktig for både oss og våre kunder - vi arbeider med saken! Hvis du har vært i kontakt med oss om saken har vi notert deg, og vil ta kontakt når det er noe nytt.

Ta gjerne kontakt med support@infoskjermen.no om du har spørsmål eller om det er noe vi kan hjelpe med!Arkiv over alle blogginnlegg