Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nye fargerike værsymboler

Publisert 22.03.2016 av Favo
Nye fargerike værsymboler

Farge på værsymbolene har vært et spørsmål vi har fått flere ganger etter vi lanserte ny layout for skjermer. Nå har vi publisert en oppdatering som gjør det mulig å velge flotte nye værsymboler i farger!

Laget for infoskjermer

De nye symbolene følger samme oppbygning som Yrs symboler, men er laget spesielt for våre infoskjermer. Symbolene er lett lesbare, gir rask forståelse av værvarselet, og fungerer samtidig som dekorasjon som utfyller resten av layouten på skjermene.

Slik bytter du

For å bytte til de nye symbolene går du inn på menyvalget "Skjermer", og så velger du "Innstillinger" for skjermen du vil bytte på.Arkiv over alle blogginnlegg