Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Vi har 1.000 kunder!

Publisert 01.12.2015 av Favo
Vi har 1.000 kunder!

1.000 kunder! Dette synes vi er stort! Takk til alle som har valgt og anbefalt Infoskjermen og PinToMind! (Vi har allerede startet på neste ballong ;-)

"Best i test" x 1.000

I konkurranse mot korktavler, whiteboards, PowerPoint, minnepinner og andre er det som å ha blitt kåret til "best i test" 1.000 ganger. Takk for tilliten! Vi lover å fortsette utviklingsarbeidet! Vi gleder oss!

Deres løsning konkurrerte med to andre (...) Vi valgte Infoskjermen pga enkelt brukergrensesnitt, ingen eksterne bokser og lav inngangspris. Det å kunne prøvekjøre programvaren gratis var svært viktig. Leif Arne Sand, Trondheim Stål

Vinnere av nye Apple TV

I innspurten har vi hatt en uformell konkurranse på Facebook der vi har oppfordret folk til å like, kommentere eller tippe på når vi ville runde 1.000 kunder. Takk til alle som har deltatt!

Tre vinnere av nye Apple TV er trukket tilfeldig blant alle som har deltatt. Vi tar kontakt med de tre heldige, som er Rolf Bjarne Larsen, Jonas Nikolaisen og Johnny Harrang.

Tirsdag 24. november skrev Rita Fridfeldt: "985 i dag - 1000 til 01.12.2015". Hun går av med seieren for beste tipping! Heder, ære og et par poser premie sendes henne!

Vi har også en oppmerksomhet til våre kunder! Takk for at dere har valgt å bruke vår løsning!Arkiv over alle blogginnlegg