English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Vi har 1.000 kunder!

Publisert 01.12.2015 av Favo
Vi har 1.000 kunder!

1.000 kunder! Dette synes vi er stort! Takk til alle som har valgt og anbefalt Infoskjermen og PinToMind! (Vi har allerede startet på neste ballong ;-)

"Best i test" x 1.000

I konkurranse mot korktavler, whiteboards, PowerPoint, minnepinner og andre er det som å ha blitt kåret til "best i test" 1.000 ganger. Takk for tilliten! Vi lover å fortsette utviklingsarbeidet! Vi gleder oss!

Deres løsning konkurrerte med to andre (...) Vi valgte Infoskjermen pga enkelt brukergrensesnitt, ingen eksterne bokser og lav inngangspris. Det å kunne prøvekjøre programvaren gratis var svært viktig. Leif Arne Sand, Trondheim StålArkiv over alle blogginnlegg
« Informasjon til toppidretten   ||   Prioritet for ekstra oppmerksomhet »