Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Skolestart på infoskjermen

Publisert 10.08.2015 av Favo
Skolestart på infoskjermen

Vi ønsker alle at alt skal ligge til rette for en god skolestart for både personale og elever. Legg inn en hyggelig velkomstmelding, bruk et inspirerende bakgrunnsbilde og kommuniser godt via infoskjermen din.

Bakgrunnsbilde

Bakgrunnsbildet du har på infoskjermen din, er naturlig nok med på å prege hele skjermen. Velg et bilde som er med på å inspirere til en god skolestart nå. Når bakgrunnsbildet endres, bidrar det også til fornyet oppmerksomhet til skjermen.

Velkomstmelding

La en hyggelig melding som ønsker alle velkommen tilbake til skolen. Denne kan gjerne plasseres øverst i sidestolpen, hvor du kan lime den fast så den vises hele tiden.

God kommunikasjon

God kommunikasjon bidrar så absolutt til en enklere hverdag. Hold folk oppdaterte om hva som skjer, så glir samarbeidet bedre.

Lykke til!

Vi i infoskjermen.no ønsker alle et riktig godt skoleår på alle vis! Vi håper infoskjermene er til hjelp i skolestarten som i skolehverdagen, og er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.Arkiv over alle blogginnlegg