Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Enkelt og raskt i gang med Samsung-skjermer

Publisert 04.08.2015 av Favo
Enkelt og raskt i gang med Samsung-skjermer

Infoskjermene fra Samsung begeistrer oss. Skjermene har innebygget player, er rimelige, er beregnet på drift 16 timer pr døgn - og de er svært enkle å ta i bruk.

Vi kjøper disse selv

Når vi kjøper skjermer kjøper vi nå Samsungs DB-E-serie. Sammen med et veggfeste dekkes behovet for de aller fleste av oss. Du får en 32"-skjerm og veggfeste for ca kr 4.300 eks mva.

Innebygget player

Skjermene har innebygget player, og vi liker hvor enkelt det er å komme i gang. Vi har over lenger tid testet og gjort tilpasninger mot Samsung-skjermer med innebygget player, og liker utviklingen.

Denne skjermtypen har tredjegenerasjons innebygde nettlesere (SSSP3). En veiviser hjelper deg med valg av nettverk og oppsett. Legg inn adressen til din skjerm, og du er i gang på noen minutter

Beregnet på døgndrift

DB-E-serien laget for å stå på 16 timer i døgnet, 7 dager i uken. Forhandlere gir også "Service på stedet"-garanti i tre år på skjermene. Skjermene har ikke innebygget tuner, og er derfor ikke NRK-lisenspliktige.

Fremdeles forbedringspotensiale

Disse skjermene er pr i dag den klart enkleste måten å komme i gang med infoskjermen.no på, men den innebygde playeren er ikke noe råskinn. Om den ikke er kraftig nok for din bruk kan du supplere med en set-back-box tilpasset skjermene, eller en vanlig pc om du heller vil det.

Priser og skjermstørrelser

Du står fritt til å kjøpe skjerm der du ønsker, og hos de fleste forhandlere er dette "hyllevare". Dustin (tidligere NDS) har levert skjermer til mange av våre kunder. Hos dem kan du lese mer om skjermene, og eventuelt bestille:

Samsung har også skjermer i andre størrelser som har innebygget player (Samsung's SMART Signage Platform - SSSP).Arkiv over alle blogginnlegg