Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Velg fahrenheit eller celsius

Publisert 08.07.2015 av Favo
Velg fahrenheit eller celsius

Velg om du vil vise værmeldinger med temperaturer i fahrenheit eller celsius. Enhanced Drilling har infoskjermer flere steder i verden, blant annet Houston, og gav oss ideen til å gi mulighet for å vise temperaturer i fahrenheit.

Enkelt å velge

Når du oppretter eller redigerer værmeldingsoppslag får du nå muligheten til å velge om temperaturer skal vises i celsius eller fahrenheit. For å få muligheten må du oppdatere alle skjermer på kontoen til V8 (det koster ikke noe ekstra).

Enhanced Drilling

Enhanced Drilling, som har sitt hovedkontor på Straume utenfor Bergen, leverer nyskapende tekniske løsninger og tjenester til den globale offshoreindustrien. Ett av kontorene deres ligger i Houston, og spørsmålet om å kunne vise temperatur i fahrenheit kom fra disse.

Takk til Enhanced Drilling for hjelp til å utvikle infoskjermen.no ett steg videre!Arkiv over alle blogginnlegg