English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nå kan du vise infoskjermen vertikalt!

Publisert 10.06.2015 av Favo
Nå kan du vise infoskjermen vertikalt!

Nå kan du vise infoskjermen din på en skjerm som er montert vertikalt! Ypperlig hvis du ofte trenger å vise for eksempel plakater eller menyer, eller hvis du ikke har plass til å montere skjermen horisontalt.

Mye oppmerksomhet til hovedoppslaget

På en vertikal skjermvisning gis mye oppmerksomhet til hovedoppslaget. Viser du bunnlinjen blir høyden på denne tilpasset, slik at det blir plass til klokken og eventuelt logoen din under oppslaget som vises der. Det blir naturlig nok ikke plass til sidestolpe på en skjerm som vises vertikalt.

- Ja, vi har mulighet for vertikal skjermvisning!

Vi har flere ganger blitt spurt om det er mulig å ha en skjerm stående eller med vertikal skjermvisning, og nå gleder vi oss over å kunne svare ja på dette spørsmålet! Takk for gode tips og ideer som gjør løsningen vår stadig bedre!Arkiv over alle blogginnlegg
« Tell ned til 17. mai! Hipp hipp hurra!   ||   Informasjon til toppidretten »